Czyszczenie biku (1) Czy czyszczenie biku ma sens? Sprawdziłam ten artykuł, ale może jest tu ktoś,... olaolee Wow!! (1) Szeroka wiedza, maksymalne zainteresowanie, szybkie działanie i do tego... Lucyna Polecam każdemu (1) Wstrzymywałam się z opinią do końca sprawy. Sprawa po śmierci mojego taty... Anna
Polecam wszystkim przedsiębiorcom! (1) Profesjonalna obsługa - konkretnie, szybko i w jasny sposób wytłumaczono mi,... Jacek L. Nie polecam (1) Nie polecam skorzystania z usług tej firmy, olewaja klientów Ja nie polecam (1) Opłaciłam poradę prawną jednak jej nie otrzymałam. Po wpłacie kontakt mailowy... AGNIESZKA Profesjonalna obsługa - polecam (1) Bardzo fachowa i profesjonalna obsługa. Fantastyczne nowatorskie pomysły i... Pośrednik transakcyjny opinia (1) Z racji prowadzonej działalności często korzystam z pomocy prawnej i muszę... zadowolona klientka Najem, prawo budowlane: polecam p. Michala Pastwe (1) Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z Panem Radca Prawnym Michalem Pastwa.... Edyta Polecam - porady prawne - fantastyczna obsługa! (1) Po pierwsze bardzo dobra obsługa. Jako developer szczególnie zwracamy uwagę... Developer z Gdyni Czyszczenie BiK! wielka ściema (3) Zostałem zwodzony przez tych wspaniałych Panów przez 5 miesięcy a miało to... jur Sprawa rozwodowa + alimenty (1) Jestem samotnym z wyboru ojcem i już byłem mężem znanej aktorki. Nie życzę... Samotny Ojciec Sprawy spadkowe w Gdyni (1) Sprawa spadkowa w Gdyni dzięki prawnikom z Kanclex Porady Prawne Gdynia... Hania Kowalczyk Wdrożenie wymagań ochrony danych osobowych. (1) Pozytywna opinia dla prężnie rozwijającej się, młodej spółki. Świetny zespół... Mariusz Waliszewski Rzetelna i profesjonalna obsługa prawna (1) Mogę z czystym sumieniem polecić usługi Pana Michała Pastwy. W sprawie, z... MoMar Maria Obuchowicz Polecam! (1) Współpraca z kancelarią na wysokim poziomie. Moją sprawę przeprowadzono... Weronika Zadowolony Klient (2) Fantastyczna I profesionalna obsługa .Kancelaria naprawde warta... Michal Współpraca z Centrum PWINT Novatorius (1) Współpracę z Panem Mateuszem Woźniakiem rozpoczęliśmy w czerwcu 2016 roku.... Alicja sprzedaż mieszkania (1) Bardzo rzetelna realizacja umowy pośrednictwa, z dużą wiedzą w materii... Anna Polecam (1) Trafiłam do tej kancelarii z polecenia mojej znajomej którą reprezentowali w... Agnieszka