Polecam - porady prawne - fantastyczna obsługa! (1) Po pierwsze bardzo dobra obsługa. Jako developer szczególnie zwracamy uwagę... Developer z Gdyni Czyszczenie BiK! wielka ściema (3) Zostałem zwodzony przez tych wspaniałych Panów przez 5 miesięcy a miało to... jur Sprawa rozwodowa + alimenty (1) Jestem samotnym z wyboru ojcem i już byłem mężem znanej aktorki. Nie życzę... Samotny Ojciec
Sprawy spadkowe w Gdyni (1) Sprawa spadkowa w Gdyni dzięki prawnikom z Kanclex Porady Prawne Gdynia... Hania Kowalczyk Wdrożenie wymagań ochrony danych osobowych. (1) Pozytywna opinia dla prężnie rozwijającej się, młodej spółki. Świetny zespół... Mariusz Waliszewski Rzetelna i profesjonalna obsługa prawna (1) Mogę z czystym sumieniem polecić usługi Pana Michała Pastwy. W sprawie, z... MoMar Maria Obuchowicz Polecam! (1) Współpraca z kancelarią na wysokim poziomie. Moją sprawę przeprowadzono... Weronika Zadowolony Klient (2) Fantastyczna I profesionalna obsługa .Kancelaria naprawde warta... Michal Współpraca z Centrum PWINT Novatorius (1) Współpracę z Panem Mateuszem Woźniakiem rozpoczęliśmy w czerwcu 2016 roku.... Alicja sprzedaż mieszkania (1) Bardzo rzetelna realizacja umowy pośrednictwa, z dużą wiedzą w materii... Anna Polecam (1) Trafiłam do tej kancelarii z polecenia mojej znajomej którą reprezentowali w... Agnieszka Polecam bardzo!!!!!! (1) Chciałam wyrazić moje serdeczne podziękowanie Panu Mecenasowi Piotrowi Barsow... Anna Professional & Knowledgeable - Highly recommended (1) I was very impressed with Pani Joanna's work. She is very knowledgeable and... real Opinia po rozprawie (1) Bardzo długo lecz pozytywnie oceniam współpracę Klient Podziękowanie (1) Serdecznie dziękuję Kancelarii Prawniczej "Seneka" za bezinteresowną,... Beata Michał Pastwa - polecam (1) Bardzo dobry specjalista, szczególnie w sprawach gospodarczych związanych z... Marcin Piotrowski - Poltrain Sp. Bardzo polecam (1) Korzystam z ich usług od ponad 6 miesięcy i wiem, że bez ich pomocy i... Marlena Mogło być lepiej (1) Kontakt z Kancelarią przystępny, jednak sprawa o 2.000,00 zł trwała ponad... Jan Dziękuję za pomoc (1) A ja polecam. Starałam się najpierw sama o odszkodowanie, ale kwota jaką... Ilona Różnicka Zdecydowanie polecam (1) Polecam usługi prowadzone w ramach Kancelarii Solace. W bardzo profesjonalny... Kamil