Patryk Pijak - opinia (1) Doskonałe podejście do sprawy, sumienność i uczciwość Patryk Pijak Ewa K. - opinia (1) Polecam Kancelarie Prawna Rio Gdynia za profesjonalna pomoc i... Ewa K. Jacek - opinia (1) Właśnie zakończyła się moja sprawa prowadzona przez Pana Bartosza Berneckiego... Jacek
Maja Cyglicka - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam. Pomogliście mi bardzo. Maja Cyglicka Lukasz - opinia (1) Rzetelna firma pozdrawiam i serdecznie polecam Lukasz Rafał Urbanowicz - opinia (1) Polecam Kancelarię Adwokacką RIO. Profesjonalizm, cierpliwość i co... Rafał Urbanowicz Elżbieta Kowalska - opinia (1) Chciałam podziękować paniom z kancelarii za pomoc w gromadzeniu dokumentów do... Elżbieta Kowalska Arkadiusz S - opinia (1) Świetna i profesjonalna firma pomagająca wszystkim w zaistniałej potrzebie... Arkadiusz S Sylwia Ha - opinia (1) sprawnie, rzetelnie, dobry kontakt. Polecam!!! Sylwia Ha Zenon Łaniewski - opinia (1) Szanowni Państwo nigdy nie polecam pożyczek, a jeśli stało się i... Zenon Łaniewski Agnieszka Behnke Szubin - opinia (1) Rzetelna,sprawna usluga,jestem bardzo zadowolona z usług tej Kancelarii... Agnieszka Behnke Szubin Anna Świątek - opinia (1) Fachowcy w pelnym tego slowa znaczeniu Anna Świątek Andrzej - opinia (1) Kancelaria Rio jest jedną z najlepszych , a może nawet i najlepszą w Polsce.... Andrzej Mariola - opinia (1) Bartosz Bernecki adwokat godny polecenia, sprawy załatwia konkretnie i... Mariola Anna J. - opinia (1) Polecam w 100 % Profesjonalna obsługa. Wysoka skuteczność. Miałam... Anna J. FiFka - opinia (1) Polecam Kancelarie RIO , można liczyć na ich pomoc i opiekę, mi osobiście... FiFka Anita - opinia (1) Dzięki kancelari ,wniosek mojej siostry został profesjonalnie napisany,sąd... Anita Piona142 - opinia (1) Kancelaria Prawna RIO polecam każdemu kto szuka rozwiązania swoich... Piona142 Marcin Chyżewski - opinia (1) szacunek dla kancelarii rio pomogli z pozytywnym skutkiem dziękuję całemu... Marcin Chyżewski Krzysztof - opinia (1) Profesjonalna kancelaria ze dobrymi fachowcami. Świetnie przygotowany wniosek... Krzysztof