arennia ara - opinia (1) Szczeze chciałam podziękować całemu zespołowi Kancelari Rio po prostu od tej... arennia ara Marzena Mielnik - opinia (1) Firma, która mi pomogła. Dziękuję i polecam wszystkim. Pozdrawiam Marzena Mielnik Krzysztof najmeg - opinia (1) Miłe i fachowe doradztwo na wysokim poziomie!!polecam Krzysztof najmeg
Marcin Tarnowski - opinia (1) Polecam mec. Błażeja Haber. Prawdziwy Profesjonalista. Wysoki poziom... Marcin Tarnowski Marcin machel - opinia (1) Wspaniała obsługa polecam ta kancelarie Marcin machel Kinga Nowicka - opinia (1) Polecam Panią Mecenas. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie w 100%. Podczas... Kinga Nowicka Rafał - opinia (1) Pan Arkadiusz pomógł mi wygrać walkę z moim poprzednim pracodawcą, który... Rafał Oksana - opinia (1) Kancelaria godna polecenia. Bardzo dziękuję za pomoc. Oksana Marek Witkowski - opinia (1) Polecam bardzo gorąco, rzetelni z dużą wiedzą. Marek Witkowski Łukasza Gołembowski - opinia (1) Firma RIO pomogła mojemu synowi wyjść z problemów finansowych ,wszystko... Łukasza Gołembowski Marek P. - opinia (1) szczerze polecam uslugi kancelarii rio.bardzo mi pomogli przejsc caly proces... Marek P. Lucyna Grabarczyk - opinia (1) Pełne zaangażowanie, super profesjonalizm, sprawa wygrana. Lucyna Grabarczyk Michał M. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy oraz obsługi kancelarii. Rzetelnie... Michał M. Sylwia Fudała - opinia (1) Miłe i fachowe doradztwo na wysokim poziomie!!polecam Sylwia Fudała Elzbieta S. - opinia (1) Profesjonalne przygotowanie, firma jest rzetelna i godna polecenia. Elzbieta S. Radosław - opinia (1) Polecam Kancelarie RIO w 100% Rzetelna i oddana firma wobec klienta, czuwa... Radosław Bartłomiej Rzepa - opinia (1) Polecam, Pani Mecenas bardzo dobrze poprowadziła moją sprawę. Jestem bardzo... Bartłomiej Rzepa Marta - opinia (1) Duże zaangażowanie i pomoc. Bardzo dobry kontakt mailowy jak i telefoniczny.... Marta Aneta - opinia (1) Rzetelne podejscie do klienta. Ogromna wiedza, doskonały kontakt oraz opieka... Aneta Wioleta Ratajczyk - opinia (1) MIła i profesjonalna obsługa. Można liczyć na fachową pomoc. Wioleta Ratajczyk