Łukasza Gołembowski - opinia (1) Firma RIO pomogła mojemu synowi wyjść z problemów finansowych ,wszystko... Łukasza Gołembowski Marek P. - opinia (1) szczerze polecam uslugi kancelarii rio.bardzo mi pomogli przejsc caly proces... Marek P. Lucyna Grabarczyk - opinia (1) Pełne zaangażowanie, super profesjonalizm, sprawa wygrana. Lucyna Grabarczyk
Michał M. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy oraz obsługi kancelarii. Rzetelnie... Michał M. Sylwia Fudała - opinia (1) Miłe i fachowe doradztwo na wysokim poziomie!!polecam Sylwia Fudała Elzbieta S. - opinia (1) Profesjonalne przygotowanie, firma jest rzetelna i godna polecenia. Elzbieta S. Radosław - opinia (1) Polecam Kancelarie RIO w 100% Rzetelna i oddana firma wobec klienta, czuwa... Radosław Bartłomiej Rzepa - opinia (1) Polecam, Pani Mecenas bardzo dobrze poprowadziła moją sprawę. Jestem bardzo... Bartłomiej Rzepa Marta - opinia (1) Duże zaangażowanie i pomoc. Bardzo dobry kontakt mailowy jak i telefoniczny.... Marta Aneta - opinia (1) Rzetelne podejscie do klienta. Ogromna wiedza, doskonały kontakt oraz opieka... Aneta Wioleta Ratajczyk - opinia (1) MIła i profesjonalna obsługa. Można liczyć na fachową pomoc. Wioleta Ratajczyk Monika Kaczmarczyk - opinia (1) Firma RIO jest bardzo rzetelna firma. 100 % oddana w prowadzeniu sprawy.... Monika Kaczmarczyk Patryk T. - opinia (1) Profesjonalna i rzetelna obsługa. Wszystkie warunki skorzystania z usługi... Patryk T. Przemysław - opinia (1) Polecam. Na każdym etepie sprawy pełne zadowolenie. Bardzo profesjonalne... Przemysław Anna Łuka - opinia (1) polecam Kancelarię ,bardzo profesjonalna obsługa,rzetelność i jakość . Anna Łuka Piotr - opinia (1) Witam. Chciałbym w pełni polecić Kancelarie Prawna Rio. Jeśli ktoś szuka... Piotr Anna Nowak - opinia (2) Polecam! Pani mecenas jest bardzo pomocna i profesjonalna. Anna Nowak Artur - opinia (1) Duża wiedza, rzetelne i indywidualne podejście do problemu, wsparcie. Artur Ewa - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa prawna! Szczerze polecam i oczywiście dziękuję... Ewa Cezary Siemaszko - opinia (1) Cezary Siemaszko Polecam Kancelarie Rio wszystkim, którzy mają problemy z... Cezary Siemaszko