Ogólnie OK (1) Korzystałam kilka razy, jest ok. Pomogli załatwić sprawy. Cenowo przystępni.... IME Nie kompetencja (2) Beznadzieja...a miało być tak pięknie, przedstawiciel zjawił sie nie wiadomo... pokrzywdzony Dziekuję tej Kancelarii (1) nie wiem z jaka firma panstwo którzy piszą złe opinie wspołpracowali ale... Halina-zadowolona klientka
Zdecydowanie polecam (1) Na temat kancelarii Stigma Office mogę wypowiedzieć sie w samych... Jolanta Wszystko super (1) Profesjonalna obsługa. Telefonicznie umówiłam się na spotkanie i radca prawny... Katarzyna Polecam (2) Szybka i profesjonalna obsługa, poparta dużą wiedzą z zakresu prawa, gorąco... Zadowolona Klientka RAKIETA (1) OD PRZEKAZANIA DOKUMENTÓW MIAŁEM WYROK O ZAPŁĄTĘ W 9 DNI a podobno sądy... MIchał Pani Anna Rutkowska-Gałędek (1) Jest bardzo kompetentną osobą, bardzo konkretną, ale z "ludzkim" podejściem.... emi na razie nie polecam (1) No coż, na razie nie moge napisac takich superlatyw jak poprzednicy, bo o ile... rozczarowana Rzetelna firma, dobra jakość, przystępna cena (1) Korzystałam z usług firmy w sprawie przeciwko trójmiejskiemu operatorowi... Izabela POLECAM (1) Witam skorzystałam z tej kancelarii oddział w Chojnicach , obsługa bardzo... doby klient K Pełen profesjonalizm (2) To jest dopiero kancelaria ! Panowie Mecenasi czuwali nad moją sprawą od... Zadowolony klient Moj rozwód (1) WITAM, zwykle nie bawie sie w opiniowanie na portalach, ale wlasnie dziś... Andrzej Polecam (1) Witam. Tę kancelarię polecił mi przyjaciel , który wcześniej skorzystał z ich... Paweł Teresa - opinia (1) „Polecam wszystkim tą firmę. Bardzo pomogli mi pozbierać się po trudnym... Teresa Zawiedziony - opinia (1) Moim zdaniem cos z ta firma jest nie wporzadku.przynajmniej z oddzialem... Zawiedziony Salutaris polecam! (1) Moja dobra znajoma po wypadku, ubiegała się o odszkodowanie korzystając z... Wojtek JESTEM ZADOWOLONY (1) Ogólnie kancelaria sprawnie pomogła mi w rozwiązaniu problemu. Cena też... Janek Polecam usługi kancelarii prawnej TEMIDA (2) Polecam usługi kancelarii prawnej TEMIDA. W marcu 2011 , dostałem pismo , w... Andrzej fachowa pomoc prawna z indywidualnym podejściem do klienta (1) Potrzebowałam pomocy prawnej ponieważ zdecydowałam się walczyć o zwiększenie... Małgosia