!!!Tragedia!!! (1) To jakaś żenada!!! Trafiłem tam po reklamie w radio. Na miejscu okazało się,... Tadeusz Masakra (1) Ludzie nie dajcie się oszukać tej firmie!! pozytywne komentarze to oni chyba... ODRADZAM!! aldona - opinia (1) Pani Malgorzata Lipinska jest bardzo dobrym mecenasem , wygralam dzieki jej... aldona
Pełen profesjonalizm (1) Z usług firmy Tarcza korzystałem w zakresie czyszczenia BIK i jestem bardzo... Radek super kancelaria (2) Pragne polecic kancelarie prawna Temida. W lutym2010 zwrocilam sie do Pani... Barbara Zarzecka-Kapuscinska Pełen profesjonalizm i świetne podejście do klienta (1) Niedawno korzystałam z pomocy biura Stigma i od razu wiedziałam, że można... zadowolna klientka kompleksowa opieka prawna (1) Witam. Z uslug Legal Salutaris skorzystałem z powodu własnego rozwodu.Jako... Piotr Półrolnik Stworzenie umowy (1) W tym miesiącu zleciłem firmie Stigma Office stworzenie szablonu umowy.... Michał Polecam! (1) Miałam problem z pewnym bankiem, panowie szybko zajęli się moja sprawą i... Anna wysokie odszkodowanie (1) Witam, jestem bardzo zadowolony z obslugi firmy. Mialem zlamana reke w... Adam Krzysztof - opinia (1) kompetentni pracownicy, dobry kontakt z klientem - zarowno telefoniczny, jak... Krzysztof Polecam (1) Polecam w 100%. Nareszcie otrzymałam pieniądze! Wszystko do tego zostało... paola Polecam (1) A ja mam zupełnie inną opinię Dzięki Tarczy Centrum Odszkodowań dostałam... Katarzyna Skrzyp Rzetelna obsługa (1) Miałam stłuczkę samochodową oraz doznałam obrażeń podczas wypadku. Zgłosiłam... Alicja nie polecam (1) nieuczciwi, spóźniają się nie dbają o dobry wizerunek firmy Karolina Polecam (2) Bardzo cenię potencjał i wiedze pani adwokat za rozsądną cenę. Polecam... Bartosz P. Kancelaria warta polecenia (2) Pani mecenas Matylda jest najlepsza zna się na "robocie" nie ściemnia"Każdemu... DJ opinia (1) niekompetentni i nieuczciwi pracownicy, zdecydowanie nie polecam Gość Bardzo sympatyczni i kompetentni ludzie (1) Bez typowego dla wielu kancelarii "napuszenia" i mydlenia oczu. Znaleźli... Mike wypadek dzieci wracających z wycieczki w styczniu 2010 ze szkoły nr 7 (1) firma profesjonalnie wyegzekfowala odszkodowanie od ociągajacego sie... mama poszkodowanej córki