Pan Karolek... :) - opinia (1) 1000% Polecam, bylem w kilku Kancelariach w swoim zyciu - natomiast zadna nie... Pan Karolek... :) Alex - opinia (1) Polecam ! Wszystko w jak najlepszym porządku - jednym słowem fachowcy!... Alex Magda K - opinia (1) Polecam kancelarie w walce z nieuczciwymi wierzycielami i dluznikami :)... Magda K
Magdalena - opinia (1) Bardzo polecam! Magdalena Sara - opinia (1) Bardzo dziękuję za pomoc. Wystarczyło kilka spotkań, a moja sprawa jest już... Sara Aneta - opinia (1) Bardzo spodobał mi się profesjonalizm z jednoczesnym zrozumieniem klienta.... Aneta Rafal - opinia (1) Prowadzili moja sprawę . Trudną . Ale podjęli się prowadzenia i dali radę .... Rafal Kamil - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta Kamil Brylant99 - opinia (1) Wzorowa współpraca, rzetelni pracownicy, firma godna polecenia. Brylant99 Jola i Marek - opinia (1) Profesjonalizm połączony z empatią, zrozumieniem, ale przede wszystkim... Jola i Marek Julia - opinia (1) profesjonalne podejście, łatwy kontakt, nowoczesna kancelaria, a do tego w... Julia Aleksandra - opinia (1) Współpraca z kancelarią Revalue przy przeprowadzeniu upadłości mojej spółki... Aleksandra Małgorzata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług, które otrzymałam od kancelarii Revalue w... Małgorzata Piotr W - opinia (1) Dziękuję kancelarii za realizacje mojej upadłości konsumenckiej cena i... Piotr W Ela - opinia (1) Bardzo miła obsługa i fachowe prowadzenie sprawy. Od samego początku... Ela Weronika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Pracownicy są odpowiedzialni, mają... Weronika Magda - opinia (1) Jestem zaskoczona jakością obsługi. Od początku Doradca wysłuchał mojej... Magda Kancelaria Księgowa Ogrodowscy Sp. z o.o. - opinia (2) Profesjonalne, a przy tym ludzkie podejście do klienta. Kompleksowe... Kancelaria Księgowa Ogrodowscy S Dorota - opinia (2) Do kancelarii Legal Salutaris trafiłam w bardzo trudnym dla siebie czasie .... Dorota Dariusz - opinia (1) Polecamy! Sprawa o unieważnienie kredytu frankowego wygrana w obu... Dariusz