Joanna - opinia (1) Fachowość, Profesjonalizm, niesamowita kultura osobista, ludzkie podejście i... Joanna Jaszczur - opinia (2) Witam wszystkich potencjalnych klientów Kancelarii RIO. Miałem nie zawracać... Jaszczur Kazimierz - opinia (1) trochę drogo ale warto bo pomoc jest doskonała Kazimierz
Anna - opinia (1) Kancelaria obiecuje złote góry a rzeczywistość jest zupełnie inna , prawie... Anna Marcin - opinia (1) Polecam, współpracuję z kancelarią od kilku lat. Zawsze mają czas na poradę.... Marcin marek - opinia (3) bardzo nie polecam rolnicy uważajcie i dokładnie czytajcie umowy marek Alina - opinia (2) Wygrana sprawa frankowa! Profesjonalnie, zrozumiale i w dobrej cenie. Alina Izabela - opinia (1) Jestem księgową. Jest mi szalenie wstyd, że nie potrafiłam dopilnować swoich... Izabela Urszula - opinia (1) Bardzo szybka i kompetentna obsluga. Polecam goraco Urszula Beata - opinia (1) Unikalne rozwiązania. Nie sądziłam, że jest dla nas jakaś jeszcze szansa.... Beata Katarzyna - opinia (1) Miałam okazję skorzystać z usług kancelarii i jestem z nich bardzo... Katarzyna Olga Kulesza-Miodek - opinia (1) Zaangażowanie w sprawę nawet najmniejszą, szybkość i skuteczność działania,... Olga Kulesza-Miodek Sylwia Olszewska - opinia (1) Polecam ,bardzo trudną sprawę doprowadzili do szczęśliwego finału w bardzo... Sylwia Olszewska Adam - opinia (1) Bardzo dobry kontakt i sprawna obsługa. Bardzo polecam. Na prawdę fachowo... Adam Angelika - opinia (1) W końcu znalazłam kompetentną kancelarię, która pomoże w każdej sytuacji!... Angelika Maciek - opinia (1) Bardzo dziękuję za poprowadzenie postępowania upadłościowego! Maciek Zenon - opinia (1) Polecam w 100% Namiary do MAT- kancelarii znalazłem przez przypadek (którego... Zenon Jan - opinia (1) Wpadłem w życiu po raz pierwszy w takie kłopoty finansowe przez covid. Nie... Jan Jacek - opinia (1) Szybko poszło! :) Niecałe trzy miesiące i jest OK. Jacek Sebastian - opinia (1) Bardzo polecam kancelarie RIO ,jestem zadowolony z ich usług Sebastian