Henryk - opinia (1) Dziękuje za fachowa pomoc przy przeprowadzeniu postępowania układowego.... Henryk Niezadowolony - opinia (1) Tragedia! Nie polecam, strasznie drogo, wybierzcie co innego Niezadowolony Jaszczur - opinia (1) OOOO tak, zwłaszcza po upadłości !!!!!! To kpina, bo umowa z Kancelarią o... Jaszczur
Diana - opinia (1) Fachowcy godni polecenia. Trafiłem do Kancelarii Restrukturyzacyjnej z... Diana Grzegorz - opinia (1) Widze ze jednak skorzystał Pan z mojej rady i pojawił się na trójmiejskim... Grzegorz Karolina - opinia (1) Jeszcze przed końcem roku udało się uratować moją restaurację przed... Karolina Jędrzej - opinia (1) Skuteczna Kancelaria Restrukturyzacyjna. Dzięki ich pomocy uniknąłem... Jędrzej Barbara - opinia (1) Ja już zbliżał się do końca czekam na decyzję sądu czy będzie plan splaty czy... Barbara Oliwia - opinia (1) Sprawa załatwiona ekspresowo, pomimo wolnych dni. Bardzo dobry kontakt,... Oliwia Paweł - opinia (1) Kancelaria godna polecenia. Sprawna i fachowa Paweł Krzysztof - opinia (1) Profesjonalizm, rzetelność , świetny kontakt z klientem Krzysztof z norwegii - opinia (1) Witam wszystkich serdecznie, jezeli chodzi o Pana Andrzeja to mam niestety... z norwegii Mariusz M - opinia (1) Idealny stosunek ceny do jakości. Fajnie, że poświęcili mi dużo czasu przed... Mariusz M Jakub - opinia (1) Kompleksowa obsługa finansowa dostosowana do moich potrzeb. Z każdym... Jakub Marek - opinia (1) Księgowa odbiera telefon, ma dla mnie czas żeby odpowiedzieć na moje pytania.... Marek Anonimowy - opinia (1) Rzetelna firma. Widać, że pracują tam ludzie z pasją i powołaniem. Polecam,... Anonimowy Wdzięczny klient - opinia (1) Miła obsługa profesjonalne podejście do każdego przypadku z osobna. Szefostwo... Wdzięczny klient Daria - opinia (1) Z usług kancelarii korzystam, w zależności od potrzeb, które wiążą się z... Daria Jan - opinia (1) Kancelaria z prawdziwego zdarzenia . Profesjonalni i ludzcy . Niezwykle mi... Jan Klient - opinia (2) Polecam unikać tej kancelarii. Ceny znacznie wyższe niż u konkurencji, a... Klient