Maciek - opinia (1) Bardzo dziękuję za poprowadzenie postępowania upadłościowego! Maciek Zenon - opinia (1) Polecam w 100% Namiary do MAT- kancelarii znalazłem przez przypadek (którego... Zenon Jan - opinia (1) Wpadłem w życiu po raz pierwszy w takie kłopoty finansowe przez covid. Nie... Jan
Jacek - opinia (1) Szybko poszło! :) Niecałe trzy miesiące i jest OK. Jacek Sebastian - opinia (1) Bardzo polecam kancelarie RIO ,jestem zadowolony z ich usług Sebastian Wojtek U. - opinia (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Zdecydowanie polecam. Wojtek U. Marek Przepióra - opinia (1) Świetny kontakt z każdą osobą pracującą w kancelarii zarówno telefoniczny jak... Marek Przepióra Magdalena - opinia (1) Spróbować należy, nawet nie wiemy co można uzyskać- ja zawierzyłam i już po... Magdalena Jerzy Cierpicki - opinia (1) Polecam Kancelarie RIO, dała mi nadzieje na normalne życie. Bardzo fachowa... Jerzy Cierpicki Liliannaewa - opinia (1) Przede wszystkim solidność,szybkie działanie,pomoc w każdym momencie i... Liliannaewa Aleksandra Homa - opinia (1) Strach jest zawsze,ale nadzieja tez. Swoja nadzieje dostalam od Kancelarii... Aleksandra Homa Michał Tomaszek - opinia (1) Polecam Kancelarie Rio, dzięki nim mogę spać spokojnie. Ludzkie podejście do... Michał Tomaszek Skalarek - opinia (1) Witam jestem bardzo zadowolony z waszej ciężkiej pracy jesteście nie samowici... Skalarek jacek d. - opinia (1) Kancelaria RIO dała mi nadzieję na normalne życie. Ile w Państwu jest ciepła,... jacek d. P.J. - opinia (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Zdecydowanie polecam. P.J. W. Ch. - opinia (1) Nie mam żadnych uwag negatywnych. Pełna empatia ze strony pracowników, oraz... W. Ch. Piotr - opinia (1) Witam wszystkich.To co mnie wczoraj spotkało to tak jakby podarować komuś... Piotr kolejny !!! - opinia (1) Na dzień dzisiejszy jestem zadowolony z usług Kancelarii Rio, zajmowała się... kolejny !!! Mirosław Fik - opinia (1) Bardzo polecam !!! Miła współpraca i wszystko na wysokim poziomie !!! Mirosław Fik Adziula - opinia (1) Kancelaria Rio naprawde pomaga takim osobą jak ja znalazłam sie w bardzo... Adziula