Alicja ze Słupska - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, nieoceniona wiedza i przede... Alicja ze Słupska Beata.U. - opinia (1) Bardzo miła i sympatyczna współpraca,szybko sprawnie i dynamicznie załatwiane... Beata.U. Iwona M - opinia (1) Witam Jestem niesamowicie zadowolona z usług tej kancelarii :) Myslalam ,że... Iwona M
Katarzyna O. - opinia (1) Obsługa bardzo wykwalifikowana, kompetentna, sprawy załatwia w miarę szybko. Katarzyna O. Patrycja - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa wyjaśnienie wszelkich... Patrycja Tomasz - opinia (1) Jak najlepsze.polecam usługi kancelarii Sposób działania jest profesjonalny Tomasz Mikołaj - opinia (1) Bardzo dziwna kancelaria do której nie dochodzą listy z sądu ( przez to nie... Mikołaj Sylwia Karkocha - opinia (1) Z usług Kancelarii korzystam od ponad roku.Przeprowadzono mnie przez ciężką... Sylwia Karkocha Małgorzata Ptasińska - opinia (1) Dziękuję paniom z kancelarii prawnej rio za pomoc w tak trudnej... Małgorzata Ptasińska James Hetfield - opinia (1) Bardzo dobra i harmonijnie układająca się współpraca oraz wysoki poziom... James Hetfield Ilona - opinia (1) Polecam , bardzo pomocna porada prawna Ilona Anna - opinia (1) Korzystam z kancelarii Rio jestem zadowolona z ich usług Anna Jan - opinia (1) Szczerze polecam Kancelarię oraz cały zespół tam pracujący przy którym czuje... Jan Jadwiga - opinia (1) Osoby pracujące w kancelarii są bardzo życzliwe, cierpliwie wysłuchali moich... Jadwiga Iwona S. - opinia (1) Komunikatywność,uprzejmość,usługi prawne i doradztwo na najwyższym... Iwona S. Alicja - opinia (1) Dostałam upadłość w Gdańsku z pomocą kancelaria prawna rio Bardzo ładnie... Alicja Monika - opinia (1) Bardzo dziękuję ludzie jesteście wspaniali zachwile zacznę nowe życie ,... Monika Sysia - opinia (1) Najlepsza kancelaria ludzie o duzym sercu, nastawienie na czlowieka ktoremu... Sysia Arkadiusz111 - opinia (1) Przebieg spraw spokojnie i zgodnie z planem. Fachowa robota Arkadiusz111 Zbigniew - opinia (1) Wczoraj otrzymałem postanowienie o upadłości i szczerze to uśmiech mi nie... Zbigniew