Krystyna - opinia (1) Mecenas Bartosz Bernecki bardzo skuteczny w działaniu. Merytorycznie zawsze... Krystyna Wiesława - opinia (1) Jestem zadowolona z doradztwa RIO. Wiesława Sylwia Borówka - opinia (1) Nikt nie dawał mi szans na powodzenie w mojej trudnej sytuacji. Prawnicy z... Sylwia Borówka
Magdalena Tymańska - opinia (1) Właśnie zakończyłam ponad roczną batalię o z bankiem w I instancji, czekam na... Magdalena Tymańska Sylwia Borówka - opinia (1) Bardzo dobra i rzetelna agencja. Pomogli mi w beznadziejnej sytuacji. Polecam... Sylwia Borówka Wiesława - opinia (1) Jestem zadowolona z doradztwa RIO. Wiesława Wiesława - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z doradztwa RIO. Wiesława Monika - opinia (1) Błyskawiczna ocena szans z mojej sprawy i porada. Polecam! Monika Monika - opinia (1) Fachowa i miła obsługa klienta. Zorganizowany zespół.Bardzo mi się podoba... Monika Piotr.K - opinia (1) Bardzo polecam kancelarię prawną RIO Sprawa załatwiona perfekcyjnie Piotr.K Henryk Stachowicz - opinia (1) Dziękuję bardzo i polecam Kancelarię Rio bardzo mi pomogli to są bardzo... Henryk Stachowicz Malwina Sobkowiak - opinia (1) Bardzo polecam kancelrie rio Gdynia, profesjonalisci. Jesli ktos jeszcze nie... Malwina Sobkowiak Piotr Zrobek - opinia (1) Bardzo dobry kontakt z kancelarią, pracownicy mili i cierpliwi, sprawy... Piotr Zrobek Beata Dębińska - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście... obsługa super miła... jestem pod wrażeniem... Beata Dębińska Kasia - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta i fachowa,konkretna pomoc. Dziękuję Kasia Agata - opinia (1) W biurze kanclex otrzymałam bardzo profesjonalną i życzliwą pomoc, moja... Agata Katarzyna - opinia (1) Profesjonalny zespół. Polecam, zwłaszcza, gdy inne kancelarie rozkładają... Katarzyna Robert - opinia (1) Polecam kancelarie Rio. Bardzo miła obsługa z kim by się nie rozmawiało przez... Robert Dagmara - opinia (1) Jestem zadowolona z obsługi. Mam nadzieję że pomożecie mi w problemie który mam. Dagmara Sławomir - opinia (1) Jestem zadowolony z swiadczonych usług Sławomir