Dragon Pizza

Pizzerie Jedzenie na wynos Kebaby

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 37A

Pyszna pizza (1) Pizza przyjechała po 30 minutach, mimo tego że miała być po godzinie;... Łucja Kebab (1) Nigdy wiecej nie zamowie tam kebaba. MASAKRA. Zamowilam big kebaba bez fety i... Martaaaaa Wybitnie pyszna pizza! (1) Absolutna doskonałość, wyrafinowany smak, ciągnący ser, pizza rozpływa się w... Ola
Polecam! (1) Pyszna pizza! Jestem pozytywnie zaskoczona -od dawna nie jadłam tak dobrej... Orunianka Dowóz (1) Zamawiam tą pizzę już bardzo długo ale od jakiegoś czasu czuję się jak... Iwona Dania należy smakować przed ich podaniem! (1) Witam. Kiedyś zamówiłam w Dragonie zapiekane naleśniki z warzywami i... Jesia Beznadziejne kebaby (1) Zamówiłam Rollo kebab i rollo kebab max masakra, kebaby dostałam w bułce... Ewa opakowania!!! (1) Wszystko super, ale podanie kurczakburgera w tym papierku to słabiutko! Caly... Damian Szwed polecam (1) juz trzeci rok zamawiam pizze z tej pizzeri i ciagle jest na tym samym... klientkaaa za długo (2) Pizza pyszna, jedna z lepszych jakie jadłam. Zamawiam zawsze pizzę przez... Jolek Jestem stałym klientem (1) Polecam! Ile to razy ogromna margherita reagowała mam żołądki na imprezie to... Łukasz Pierwszy raz... (1) Zachęcona opiniami -zamówiłam. Brak gotówki więc pizzaportal pomógł.... Kaśka Gdańsk Orunia (3) Ocenie należy się wspaniała postawa kierowcy który dowoził nam dziś jedzenie... Monika Jak najbardziej polecam (1) Pizza jak i dania obiadowe bardzo dobre, w przystępnych cenach + korzystne... szysz Ewa - opinia (2) Jesteśmy stałymi klientami zamawiamy tylko z tej pizzerii i jest to jak... Ewa ORUNIA (1) Zamówiłam ostatnio pizze z Dragona na Oruni,i ku mojemu zaskoczeniu była... Anna Co się dzieje?! (1) Jeżeli chodzi o dragona na Oruni, raz zamówiłam tam pizze i była naprawdę... Natalia POLECAM ! (1) Dzisiaj zamówiłem na próbę placek po cygańsku z Dragon'a i był to pierwszy... TT Pizza na dowoz (1) Witam dzisiaj na swoje urodzinki zamowilem dwie pizze o 19:09 po godzinie... Jan POlecam :) (1) Jedzenie smaczne, Pani przyjmująca zamówienie zawsze odbiera z pogodnym... Natalia