Dragon Pizza

Pizzerie Jedzenie na wynos Kebaby

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 37A

Masakra !! (1) zamówiłem dzisiaj pizzę, zjadłem kawałek tej pizzy , ciasto nie wiem czy w... Adrian bardzo smaczne (2) Pierwsze zamówienie tutaj- i bardzo fajnie:) Pizza smaczna, przyjechała... klinetka z przypadku Stała współpraca (1) Z czystym sercem każdemu mogę polecić pizzerię Dragon. Pizza bardzo smaczna,... Strefa 21 klub bilardowy
Pyszna pizza (1) Pizza przywieziona przed czasem, goraca, smakowita, nie jest wysuszona co sie... Przymorzanka bez szału (1) Wypowiem się o nowym Dragonie na Oruni Górnej. Pizza poprawna i tylko tyle... zawiedziona Zadowolona - opinia (1) Pizza bardzo smaczna, nie można wyszukać nic co można by skrytykować. Porcje... Zadowolona Mega Pozytywne zaskoczenie ! (1) Witam, na ogół zamawiam z Pizzeri Dragon - pizze lecz dziś stwierdzilem ze... Marces Klasa sama w sobie (1) Konkurencja mogłaby się tylko uczyć od szefów Dragon Pizza ... Ceny... Pablo Nigdzie indziej ;) (1) Wciąż szukałam idealnej pizzeri w mojej okolicy. Kiedyś wyszperałam w... Anna Super jedzonko (1) Wszystko świeże i rewelacyjnej jakości, aż trudno uwierzyć, że przy tak... Stała klientak Zawiedzona (2) Pierwszy raz jadłam dziś pizzę z Dragona. Niestety byłam niezadowolona.... a PYSZNA PIZZA (2) Pizzę kupowałam tutaj wielokrotnie, w końcu postanowiłam wystawić opinie ;)... anka Bezkonkurencyjna w trójmieście (1) Od 3 lat należę do zadowolonego grona konsumentów pizzerii Dragon. Napiszę... Majkel Pizza super/Kebab do poprawy! (4) Jestem stałym klientem dragona jadam tam z rodziną oraz ze znajomymi jak... Stali bywalcy:) najlepsza (1) tyle lat zamawiania pizzy w gdańsku i w końcu!!! trafiłam na pizze w której... lili Dobre jedzonko w przystępnych cenach (1) Jadam często w Dragonie i zawsze jestem zadowolony z zamawianego towaru.... Łukasz najlepsza pizza w Trójmieście (1) Polecam wszystkim pizze w tej pizzerii. Często ją odwiedzamy z mężem i trzeba... Sandra Smacznie, szybko ! (1) Regularnie jadam pizze z Dragona. Zawsze pyszne ciasto, świeże składniki.... QbS Polecam (1) Jestem stałą klientką, zawsze zamawiam na dowóz, jak na razie ani razu nie... stała klientka GODNIE ! (1) Często jadam pizze, kebaba i tortille ! ;) Tanio, Szybko i Dobrze ! Naprawde... Mario Primore