Drausal Salon Urody

Salony kosmetyczne Makijaż permanentny

Sopot, al. Niepodległości 739/1

Paula - ocena (1) Od lat korzystam z zabiegów u Pani Malwiny. Polecam każdemu, kto potrzebuje... Paula Ewa - ocena (1) Profesjonalizm, doświadczenie, wysoka jakość produktów, klasa, bardzo wysoki... Ewa Małgorzat - ocena (1) Korzystam z zabiegów w salonie od paru lat i naprawdę polecam. Pani Magda... Małgorzat
Kasia - ocena (1) Salon Drausal znam od lat absolutnie polecam. Dla mnie osobiście nie ma... Kasia Katarzyna - ocena (1) To miejsce, do którego chce się wracać! Od wielu lat korzystam zarówno z... Katarzyna Zuzanna Urbańska - ocena (1) Super , polecam panią Malwinę Zuzanna Urbańska Joanna - ocena (1) Cudowne miejsce! Najlepsze w Trójmieście! ️ Joanna Elzbieta - ocena (1) Bardzo polecam, korzystam z usług Pani Magdy od lat. Zawsze wszystko na... Elzbieta Anita - ocena (1) Bardzo polecam salon kosmetyczny Drausal, Pani Magda i Malwina są... Anita Karina - ocena (1) Z całego serca polecam. Pani Malwina wyprowadziła moją problematyczną skórę,... Karina Ania - ocena (1) Bardzo polecam korzystam od wielu wielu lat Ania Maria - ocena (1) Najlepszy salon kosmetyczny w Trójmieście, miła, profesjonalna obsługa :) Maria Ania - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, wszystkie moje wątpliwości zostały rozwiane... Ania Kasia - opinia (1) najlepsza w swoim fachu pani magdalena mistrz mistrzów Kasia Ania Krzemińska - opinia (1) Usługa na najwyższym poziomie. Polecam :D Ania Krzemińska Salon godny polecenia (1) Jestem w trakcie dosc bolesnych zabiegow, ale dzieki atmosferze, jaka pani... Agata Polecam (1) Zdecydowanie polecam. Wielokrotnie na przestrzeni lat decydowałam się na... Marlena Usunięcie makijażu permanentnego brwi (1) Pani Magda uwolniła mnie od koszmarnie zrobionego makijażu permanentnego brwi... Natalia Makijaz (1) Goraco polecam Pani Magda wykonala makijaz permanentny moich brwi wyszly... Alicja Profesjonalizm w każdym calu;) (1) Pani Magda, jest mistrzynią w swoim fachu! Praca, jest jej pasją, to pewne!... Aneta