Dream beauty makijaż - proszę o opinie.

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktos ostatnio korzystał z usług tej Pani?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dream beauty makijaż - proszę o opinie.

Pierwsze słyszę. W internecie też mało. Może pewniej Eve Visage?
Jest na http://www.fotobudeczki.pl w zakładce visage

Korzystałam polecam. Makijaż długo się trzymał (całą noc) a do tego wygląda naturalnie. Magda bardzo się stara, doradza, próbuje itp.
Dużym plusem jest to, że robi również fryzury.

Znalazlam ja przez kolezanke na fb. Tam ma sporo zdjęć i opinii. Ubolewam bo mój termin ma zajęty :(

Mogłabym się dowiedzieć jak ta pani ma mniej więcej ceny ?

podbijam pytanie :)

jakies nowe opinie?

Jakieś opinie??

Pieknie maluje a do tego przesympatyczna :) tez chcialamna slub, ale termin zajety juz byl:(

Makijaż piękny i trwały, Pani sympatyczna ale polecam patrzec przy niej na zegarek. Przygotowywała mnie do ślubu 15.09.18 - fryzura i makijaż, a swoją pracę zakonczyła poł godziny przed ślubem!!! Przygotowywała mnie aż 3,5 godziny! Przez nią wszyscy się zestresowali, zabrała mi fotorelecaje i film z przygotowan, sesje w ogrodzie, popsuła błogosławieństwo i zestresowała do maksimum zarówno mnie, nażeczonego oraz wszystkich gości... mojego dnia już nie wrócę ale innym Panną Młodym radzę pomnożyć czas ktory ta pani podaje razy 1,5 conajmniej! PS: mam delikatne włosy i fryzura wytrzymała tylko do 21. Goście przychodzili do mnie ze wsuwkami... :( aż płakać się chce...

Dziękuję za opinię. Skoro jest ona upubliczniona dla wszystkich ja również muszę zająć stanowisko.
Po pierwsze faktycznie czas przygotowań przedłużył się za co już Ciebie przeprosiłam w naszej korespondencji- ale tutaj muszę sprostować bo były to 2 godz 40 minut (czyli prawie godzinę przed ślubem)
Rozumiem, że okazało się to za późno, przedłużenie tego czasu wynikało jedynie z dobrych intencji i chęci dopieszczenia fryzury i makijażu, w trakcie trwania godzina nie była tajemnicą, przygotowania przebiegały w dobrej atmosferze i z uśmiechem a Pani fotograf była na nich obecna. Kiedy się żegnałyśmy spieszyłaś się jednak byłaś zadowolona i uśmiechnięta. Być może rzeczywiście miałaś plan na jeszcze kilka rzeczy przed ślubem ale też nie zostało to zakomunikowane ... myślałam więc, że wszystko jest w porządku.
Trzeba wziąć pod uwagę również chwilę zapasu czasu ponieważ w trakcie przygotowań nie jest tak że spokojnie siedzimy i działamy często rozmawiacie i witacie się z gośćmi, jecie, telefonujecie itp a ja w dniu ślubu staram się maksymalnie dopracować wizerunek - biorąc pod uwagę to wszystko czas może się trochę przedłużyć, dokładnie tak jak było w tym przypadku.

Jeśli chodzi o trwałość upięcia, z mojej strony zrobiłam wszystko co w mojej mocy żeby było dobrze biorąc pod uwagę Twoje włosy. Są one faktycznie delikatne stąd sugerowałam zakup dopinek, żeby fryzura była taka jak sobie wymarzyłaś. W dniu ślubu na Twoją prośbę zmieniłam wsuwki na lżejsze, dopięłyśmy też welon od spodu (a był przygotowany do podpięcia na górze- my wpięłyśmy go grzebykiem odwrotnie do płaszczyzny głowy - pamiętajcie żeby zwrócić na to uwagę w salonie, to też jest ważne!) i spinkę z kamykami na gorze fryzury, czego nie przetestowałyśmy na próbie - to mogło obciążyć upięcie z delikatnych włosów.
Być może nie powinnam się zgadzać na lżejsze wsuwki ani na rezygnację z zalecanych wcześniej dopinek bo jak widać od tego może zależeć Wasze zadowolenie, trwałość upięcia a przy tym moje dobre imię.

Bardzo mi przykro, że nie byłaś do końca usatysfakcjonowana i że tak fatalnie odebrałaś moje starania, nie było w tym wszystkim złej intencji wręcz przeciwnie, wiem jaki to ważny dzień i zawsze chcę jak najlepiej dla moich panien młodych. Sama też będę mądrzejsza po tej sytuacji o kilka ważnych detali.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z usług Magdy korzystałam już jakiś czas temu (około 3 razy, potem niestety ubiegły mnie inne, równie zadowolone klientki :) I polecam z całego serca (rzadko piszę komentarze, ale akurat weszłam dziś na forum w poszukiwaniu namiaru). Magda jest wspaniałym fachowcem, sprawnym (moje przygotowania trwały około 1 h :) i ma również odpowiednie nastawienie do klienta (jest wspaniałym wsparciem w dzień tak ważnego dnia, jakim jest ślub :-) Z usług Dream Beauty korzystały również osoby z mojej rodziny i wszyscy byli zachwyceni :) :)

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...