Kaja - opinia (1) Zdecydowanie polecam usługi tej firmy. Przeprowadzka przebiegła szybko,... Kaja Karol - opinia (1) Polecam. Kulturalni. Mili uprzejmi. Szybko poradzili sobie z przeprowadzka że... Karol Mateusz - opinia (1) Panowie punktualni, kulturalni, szybko i sprawnie wykonali swoją robotę.... Mateusz
Joanna - opinia (1) Korzystałam z firmy w celu transportu kanapy i szafy. Wszystko... Joanna Tomasz K... - opinia (1) Panowie punktualni, energicznie, szanujący swój czas i czas klienta, bardzo... Tomasz K... Ewa - opinia (1) polecam !!! po pierwsze - Panowie przyjechali punktualnie , po drugie -... Ewa Jacek - opinia (1) Przeprowadzka przeprowadzona bardzo sprawnie Jacek Przeprowadzka Wejherowo-Gdańsk (1) Przeprowadzka przebiegła sprawnie i w miłej atmosferze. Panowie działali... Ania Super szybki kontakt (1) Polecam, słowni i solidni. Korzystałam z transportu mebli z Gdyni do Gdańska. Asia Przeprowadzka (1) Polecam firmę Dromader, profesjonalnie podchodzą do pracy.... Daniel. Pełen profesjonalizm (1) Usługa (transport bagażowy) wykonana perfekcyjnie. Justyna Przewóz mebli (1) Musiałam przewieźć meble z Moreny na Przymorze i wybrałam firmę Dromader -... Magda Super firma! Polecamy! (1) Skorzystaliśmy z oferty firmy kierując się właśnie opiniami na trojmiasto.pl... Damian Firma z wyjątkowym profesjonalizmem (1) Gorąco polecam, bardzo trafiony wybór firmy. Panowie stawili się na umówione... Mati Jakosc 100$ (1) Krótko w 3 wyrazach. Super Super Super. Szybko bezpiecznie i... Roman Polecam !!! (1) Skorzystałem dwa razy w ciągu 3 miesięcy. Szybko, sprawnie i uprzejmie. Od... Jakub Bardzo sprawna i szybka usluga (1) Panowie przemili, bardzo szybko uwinęli się z zapakowaniem dużej sofy i dwóch... Kasia Najlepsi! (1) Opinię piszę na świeżo, dzisiaj razem z chłopakiem skorzystaliśmy z usług... Daria Rewelacja! Najlepsza firma i dwóch panów :) (1) Oferta korzysta cenowo. Punktualnie. Szybko. Panowie co chwila pytali gdzie... Joanna pełen profesjonalizm (1) Zdecydowanie polecam skorzystać z usług firmy Dromader! Profesjonalizm,... Monika