Super szybki kontakt (1) Polecam, słowni i solidni. Korzystałam z transportu mebli z Gdyni do Gdańska. Asia Przeprowadzka (1) Polecam firmę Dromader, profesjonalnie podchodzą do pracy.... Daniel. Pełen profesjonalizm (1) Usługa (transport bagażowy) wykonana perfekcyjnie. Justyna
Przewóz mebli (1) Musiałam przewieźć meble z Moreny na Przymorze i wybrałam firmę Dromader -... Magda Super firma! Polecamy! (1) Skorzystaliśmy z oferty firmy kierując się właśnie opiniami na trojmiasto.pl... Damian Firma z wyjątkowym profesjonalizmem (1) Gorąco polecam, bardzo trafiony wybór firmy. Panowie stawili się na umówione... Mati Jakosc 100$ (1) Krótko w 3 wyrazach. Super Super Super. Szybko bezpiecznie i... Roman Polecam !!! (1) Skorzystałem dwa razy w ciągu 3 miesięcy. Szybko, sprawnie i uprzejmie. Od... Jakub Bardzo sprawna i szybka usluga (1) Panowie przemili, bardzo szybko uwinęli się z zapakowaniem dużej sofy i dwóch... Kasia Najlepsi! (1) Opinię piszę na świeżo, dzisiaj razem z chłopakiem skorzystaliśmy z usług... Daria Rewelacja! Najlepsza firma i dwóch panów :) (1) Oferta korzysta cenowo. Punktualnie. Szybko. Panowie co chwila pytali gdzie... Joanna pełen profesjonalizm (1) Zdecydowanie polecam skorzystać z usług firmy Dromader! Profesjonalizm,... Monika Gorąco polecam, super firma (1) Pełen profesionalizm! Panowie pomogli mi się przeprowadzić w niecałą godzinkę... Karolina Bardzo polecam (1) Korzystałem już dwukrotnie z usług tej firmy. Panowie bardzo sympatyczni,... Arek Super. Szczerze Polecam. (1) Wszystko poszło super sprawnie. Panowie byli bardzo mili i nie marnowali... Magda i Tomek solidnie i bezpiecznie (1) Gorąco polecam wszystkim, jestem bardzo zadowolony z usługi. Szafa dotarła... Tomasz Naprawdę godni polecenia!!! (1) Przeprowadzka przebiegła szybko i w bardzo, bardzo miłej atmosferze. Dromader... Staszek POLECAM !!! (1) Jak przeprowadzka, to tylko z firmą "DROMADER". Panowie bardzo sympatyczni,... Anna Super firma (1) Gorąco polecam, bardzo trafiony wybór firmy. Panowie przyjechali punktualnie,... Dorota Jak najbardziej polecamy ! (1) Niedawno skorzystaliśmy z usług firmy Dromader. Przy wyborze kierowaliśmy się... Jacek