Małgorzata - ocena (1) Gorąco polecam firmę Dromader! Bardzo profesjonalne podejście. Panowie... Małgorzata Piotr - ocena (1) Panowie szybko i sprawnie przeprowadzili nas już drugi raz w ciągu miesiąca.... Piotr Mak - ocena (1) Polecam i rekomenduję. Pełen profesjonalizm i jakość usług. Mak
Adam Grugliński - ocena (1) Bardzo rzetelna firma. Adam Grugliński Adam Grugliński - ocena (1) Super firma. Wszystko sprawnie i na czas. Bez naciągania godzin pracy! Adam Grugliński Gronus@op.pl - ocena (1) Super szybko, profesjonalnie. Po raz kolejny wszystko było ok Gronus@op.pl Damian - ocena (1) Bardzo rzetelna firma panowie działaja szybko i solidnie Damian Agnieszka - ocena (1) Super ekipa, bardzo polecam, wszystko poszło sprawnie :) Agnieszka Anna - ocena (1) Szybko, profesjonalnie, Panowie bardzo życzliwi, serdecznie polecam Anna Renata - ocena (1) Profesjonalna usługa na 100 %.Zaloga do przewiezienia pianina 5 minut przed... Renata Kamil - ocena (1) Wszystko jak należy. Sprawnie i bez uszkodzeń. Kamil Micra - ocena (1) Bardzo cenię panów za punktualność, świetną organizację pracy i zachowanie... Micra Agnieszka - ocena (1) Szybko, sprawnie, sympatycznie, polecam i na pewno skorzystam ponownie już za... Agnieszka Marcin Bojano - ocena (1) To juz moje kolejne zadanie zlecone tej ekipie i kolejny raz wszystko jak... Marcin Bojano Gosia - ocena (1) Skorzystałam z usług firmy już dwukrotnie i jestem bardzo zadowolona. Panowie... Gosia Bartłomiej - ocena (1) Jeszcze jedna opinia ode mnie. Przeliczyłem się z ciężarem zamówionych mebli... Bartłomiej Alicja - ocena (1) Korzystalam z uslug wnoszenia kanapy na 6 pietro w zeszlym tyg. Profesjonalne... Alicja Robert - ocena (1) Bardzo rzetelna obsługa klienta. Na czas i z dbałością o każdy szczegół.... Robert Kinga - opinia (1) Korzystałam z firmy przy przeprowadzce, która dotyczyła zabezpieczenia i... Kinga Viktoria - opinia (1) Polecam każdemu, kto potrzebuje. Panowie dali sobie radę z dwudrzwiową... Viktoria