Fachowa pomoc! Polecam! (1) Znakomita, fachowa i bardzo sprawna pomoc w przeprowadzce. Błyskawiczne... Wioleta Polecam w 100%! (1) Gorąco polecam wszystkim usługi firmy Dromader. Rzetelna, fachowa,... Hania Polecam firmę Dromader - przeprowadzka staje się przyjemnością (1) Serdecznie polecamy Dromadera. Przeprowadzka przebiegła sprawnie i co... Aga&Michał
Szybko, sprawnie i konkretnie (1) Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzki. Widać duże doświadczenie. Całość... Agnieszka Polecam! (1) Rewelacja... Punktualnie, szybko, sprawnie, miło.. !! Dziękuję bardzo Panu... eg prawie idealnie (1) Panowie bardzo sympatyczni (czasem nawet przesadnie), aczkolwiek demonami... Dot Pełen profesjonalizm ze strony firmy (1) Gorąco polecam firmę - potrafią poradzić sobie nawet z najbardziej... Magda Przeprowadzka przebiegła wzorcowo (1) Szybko, konkretnie, Panowie razem z właścicielem znają się na swoim fachu,... Jacek z Gdyni Gorąco polecam! (1) Korzystałam z usług firmy Dromader dwukrotnie - pierwsza część zlecenia... Jola Gorąco polecam! (1) Przeprowadzka wykonana sprawnie, profesjonalnie. Panowie bardzo sympatyczni,... Ela Polecam (1) Punktualnie, szybko i fachowo. Świetna organizacja pracy, w 30 minut miałam... Patrycja Bartek gdynia (1) Polecam serdecznie firmę Dromader szybko solidnie i za rewelacyjnie niska... Bartek POLECAM (1) Absolutnie polecam firme Dromader. Punktualnie, sprawnie, dokladnie i z... Maja Irena - opinia (1) Bardzo mili panowie, punktualni, wszystko szybko i sprawnie. Dbałość o meble,... Irena Olga - opinia (1) Rewelacja. Szybko, tanio, sympatycznie. Polecam. Olga Marzena - opinia (1) Polecam firmę "Dromader", ponieważ panowie wykonują swoja pracę bardzo... Marzena Szybko i sprawie (1) Panowie bardzo szybko i sprawnie poradzili sobie z przeprowadzką. Do tego... Krzysztof bardzo polecam (1) Olbrzymia lodówka, 152 kg a panowie bez rozbierania na części pierwsze... Małgorzata Zdecydowanie polecam!!! (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Zadnych uszkodzen, mimo ze wniesienie... Aleksandra Polecam (1) Panowie działają bardzo sprawnie, obawiałam sie, ze mając stawkę godzinowa... Asia