Krystian - ocena (1) Najbardziej nierzetelny serwis z jakim miałem do czynienia. W trakcie... Krystian Klient - ocena (1) Nikomu nie polecam Drywa ul Uczniowska Gdansk, volvo nie jest warte tych... Klient Omijajcie Salon Volvo Drywa w Gdańsku!!! (1) Jak nie widzą interesu, to są niesympatyczni, nie udzielą żadnych informacji... Karlos
Nowe XC40 (1) Właśnie skończyłem jazdy testowe nowym Volvo XC40. Nie dość że auto... Maniak Volvo Serwis Drywa Gdansk (1) Zanim zacznę dokładam pozytywną opinię do Pana Jarka który kiedyś pracował w... Pa Jazda testowa Volvo XC 60 (1) Witam, Chciałbym państwu pogratulować "wspaniałej" obsługi nas... Maciej Serwis w Gdańsku Dramat. (6) Nigdy więcej nie będe serwisował w Gdańsku ani nikomu nie polecę.W trakcie... Jacek Stasiuk najwyższy poziom obsługi -fachowość (2) Z usług Firmy DRYWA ADV korzystam od lat.Poziom obsługi i usług stał zawsze... Zygmunt Walkowski Nietrafiona diagnoza (1) Volvo V40 2001, objawy-falujące obroty, silnik gaśnie przy wciśnięciu... Katarzyna Volvo V40 2.0 T3 2001 r. (1) Skorzystałem z wiosennego serwisu, gdzie autko zostało sprawdzone... Krzysztof Misiuk nigdy więcej (1) będąc na wczasach musiałem skorzystać z serwisu Drywa Gdańsk. Odczyt z... domin Lepiej niż się spodziewałem. (1) Padło mi V50, serwis Drywa był najbliżej. Obawiałem się ceny, słabej obsługi,... Marek Barejło V90 szybkie kupno i szybka sprzedaż (1) Na Allegro można kupić V90 za 14 000 zł, które wcześniej, tj. w lutym 2012... Maciek Nie jestem w pełni zadowolony (2) Mam Vovlvo V50. Okazało się że padła stacyjka. Dzień wcześniej zadzwoniłem do... Łukasz Nie polecam nikomu (3) Naprawa blacharska wykonana w serwisie pozostawia wile do zyczenia. Czesci od... tadek Czuję tylko niesmak po tej wizycie (2) Jestem właścicielem Volvo XC 90, zleciłem w zakładzie uszczelnienie wału... Wojciech Szczepański Zbigniew Garczyński - opinia (1) Jestem właścicielem Volvo V-50. Chciałem się umówić na przegląd gwarancyjny w... Zbigniew Garczyński Wszelkie stereotypy co do ASO są w ich przypadku nieprawdziwe. (1) Bałem się wysokich cen - dali rabaty na starsze auto sięgające 50% na... Andrzej Dobry ale drogi (1) Jakość napraw najwyższej jakości. Panowie w dziale części bardzo mili i... Paweł Szybkowski