Drzwi przesuwane do garderoby- gdzie oprócz Komandora i Indeco w Trójmieście??

Witam :)

Garderoba we wnęce w sypialni jest już od jakiegoś czasu, potrzebuję samych drzwi przesuwanych. niestety cena za same drzwi w Komandorze i Indeco mnie powaliła (za najprostsze 1500zł), poszukuję więc innych sprawdzonych, trochę tańszych firm.

Możecie coś polecić ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Drzwi przesuwane do garderoby- gdzie oprócz Komandora i Indeco w Trójmieście??

Chodzi Ci o drzwi przesuwane między pomieszczeniami, tak? Ciekawe... swoją drogą nie wiedziałam, że firmy takie jak Komandor mają coś takiego w swojej ofercie.

Re: Drzwi przesuwane do garderoby- gdzie oprócz Komandora i Indeco w Trójmieście??

Hmmm, garderoba jest jakby dużą szafą, więc to raczej drzwi do szafy, przynajmniej na takiej samej zasadzie.

Ostatnio też robiliśmy drzwi przesuwne do istniejącej już szafy. Oferty Indeco itp nie interesowały nas ze względu na cenę. Wobec tego zamówiliśmy na Allegro aluminiowe prowadnice wraz z profilami i całym mechanizmem, okleinowymi włoskami itp (2,5m za 240zł) i płyty z przycięciem i oklejeniem w sklepie ABLER na ul. Wendy w Gdyni. Wszystko nam pięknie przycieli i obrobili, potem pozostało tylko złączenie płyt aluminiowymi łącznikami (mamy 3 pary drzwi-każde z nich z 3 równych płyt)- koszt płyt ok. 340zł. Dokupiliśmy kilka łączników i tym sposobem mamy piekne drzwi za cenę około 600zł. Nikt ze znajomych do tej pory nie chce uwierzyć, że sami je zrobiliśmy- a montaż był naprawdę intuicyjny i zajął nam jedno popołudnie. Także polecam pokombinować samemu :)

proszę na maila podać szerokość wnęki pozdrawiam
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/meble/kuchnie-na-wymiar-ogl4554293.html

dziękuję, już nieaktualne :)

Inne tematy z forum

Stół + krzesła - gdzie najtaniej? (55 odpowiedzi)

Gdzie najtaniej kupię zestaw stół +6 krzeseł,może któraś z was wie coś na temat?

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (53 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

Wyposażenie restauracji (65 odpowiedzi)

Przymierzamy się do otwarcia nowego lokalu - restauracji. Lokal już jest, zaplecze kuchenne ok...