Agnieszka i Vitali - opinia (1) Pragniemy bardzo serdecznie podziękować za organizację naszego przyjęcia... Agnieszka i Vitali Rozczarowanie (1) Obiad w niedzielne popołudnie. Dwa startery i dania główne plus deser. Jedyne... Mariusz Zachwyca świeżością produktów (1) Obiekt warta polecenia, jestem zachwycona świeżością produktów. Restauracja... Teresa
Hotel wart uwagi (1) Hotel ładny. W środku gustowna elegancją. Piękna lokalizacja. Idealny na... Marcin Rodzinne wyjscie (1) Wyjście rodzinne z małą córeczka, bardzo miła obsługa od samego wejścia, z... Wiola Duży wybór ryb (1) Duży wybór ryb, MENU dziecięce podpasowało dzieciom! I ten plac zabaw dla... Paweł Pyszny homar (1) Pierwszy raz w życiu jadłam homara, wszystko fajnie podane, sztućce do homara... Anna Bardzo duży wybór ryb (1) Węgorz, labraks, pstrąg – barzo duży wybór ryb, lubisz zjeść i dobrze się... Renia Urocze miejsce na mapie Sopotu (1) Urocze miejsce na mapie Sopotu. Klimatyczne. Romantyczne. Idealne na randkę... Kora Obiekt dobry na chrzciny. Polecamy (1) Zorganizowaliśmy chrzciny i śmiało polecamy wszystkim zastanawiającym się... Maria Kuchnia na naprawde dobrym poziomie (1) Doskonała lokalizacja, można zaparkować samochód co jest praktycznie nie... Piotr Jedzenie pyszne i przepięknie podane. (1) Mogę o tym miejscu pisać jedynie w samych superlatywach. Sam budynek robi... Rafał Pyszne rybki polecam wszystkim (1) Bardzo dobry obiekt. Pyszne dania, dobra obsługa Kazimierz Eleganckie wnętrze (1) Hotel w bardzo fajnym zakątku Sopotu. Relatywnie wszędzie blisko. Polecam.... Jan Weekend (1) Przyjechałam z koleżanką na weekend odpocząć... i udało się :)). Przemiła... Kornelia Taras idealny na browarka z kumplami przy ładnej pogodzie (1) Byliśmy z kumplami na browarku. Trafiła nam się ładna pogoda wieć wyszliśmy... Robert Okolica sprzyjająca długim spacerom (1) Hotel w centrum parku. Hotel wygodny z miłą obsługą. Dla mieszkancow darmowe... kasia.k8@onet.pl Fajny przy Aquaparku (1) Największa atrakcją dla nas był pobliski Aquapark. Kilka minut drogi... Rysiek Romantyczna kolacja we dwoje (1) Wieczorna kolacja plus wino. Dziewczyna zachwycona. Ja również.. Aro Przyjemne miejsce na odpoczynek. Polecam Hotel (1) Spędziłem tam weekend we dwoje. Polecam miejsce, świetna lokalizacja , Cisza... Janusz