Super Hotelik (1) Kameralne miejsce, przytulne pokoje. Za płotem morze i alejki do... Misiek wesele (1) Lokalizacja świetna, jedzenie mega pyszne, obsługa kelnerska pierwsza klasa-... Sylwia polecam (1) Wszystko ok menadżer dostępny zawsze pod telefonem doradzał itp. Jedzenie... Pan mlody
Chrzciny 2015 (1) Dwa tygodnie temu zorganizowaliśmy obiad w Dworku z okazji chrzcin naszej... Paweł Wakcje 2015 (1) Super miejsce bardzo dużo zieleni,cicho,spokojnie i bardzo blisko do morza... Hania i Jacek Wesele lato 2014 (1) Organizowaliśmy wesele na ok. 55 osób. Menedżer zawsze dostępny, nie było... M obiad weselny (1) Organizowaliśmy w dworku obiad weselny na 19 osób. Jesteśmy bardzo zadowoleni... Emilka i Damian Dworek Admirał na wesele (1) przemiła obsługa, świetne jedzenie, przepiękna lokalizacja, wszystko czego... Basia Magiczne mjejsce.POLECAM (1) Dworek Admirał bardzo mnie zaskakuje, można tam bardzo smacznie zjeść,miła... Danuta Sylwester z niesmakiem (1) Juz zaproszenia były zapowiedzią katastrofy, zwykłe świstki z drukarki z... Nigdy więcej! Sopot - wczasy 2012 (1) Chcieliśmy przekazać gorące pozdrowienia i podziękować wszystkim, którzy... Hanna i Jacek Miło spedzony czas (2) Zaplanowałam uroczysty obiad dla najbliższej rodziny i przyjaciół . Jedzenia... Anna Bogumiła Ruta - opinia (1) W dniu 16.06.2012 byłam gościem na kameralnym weselu zorganizowanym przez... Bogumiła Ruta milo i dyskretnie (1) pokoik biznesowy przy restauracji w sam raz na dyskretne formalne spotkania... bragi POLECAM !! (1) Sala bankietowa extra , miły klimat, profesjonalna obsługa polecam wieczorki... Artur rewelacja (1) naprawdę wspaniałe miejsce, super klimat, bardzo smaczne jedzenie i wspaniałą... gość urokliwe miejsce (1) Byłem gościem dworku kilkakrotnie i zawsze wychodzilem zadowolony.... Paweł Polecam! (2) Rewelacyjna restauracja. Obsługa na wysokim poziomie, jedzenie wyśmienite i... Kamila polecam (1) bardzo dobra kuchnia pati