Polecam! (1) Klimatyczne miejsce, bogata oferta SPA, możliwość korzystania z siłowni... Maciek uroczystość rodzinna (1) Piękne miejsce,cicha, spokojna okolica, idealne dla rodzin z dziećmi.... Anna Świetne miejsce! (1) Elegancko wyposażony dworek z bogatą infrastrukturą a co ważne .... niedrogi... Krzysztof
Masakra! (2) Kelner=recepcjonista=barman=kucharz. 4w1. Brakuje im ludzi? Czy stawiają na... Gość weselny SUPER MIEJSCE (1) 28 września 2013r organizowaliśmy w tym obiekcie swoje wesele i było bez... Iza Ładne miejsce, ale bez pojęcia o gastronomii (2) Ostatnio byłem w Novello jako gość weselny. Co mogę powiedzieć? Miejsce... Karol warto przyjechac! (1) Razem z mezem spredzilismy bardzo udany weekend w tym miejscu.... alicjas. AMG - opinia (2) Spędzilismy w tym miejscu Sylwester 2012/2013 wraz z noclegiem. Był to... AMG wspaniała organizacja wesela (1) 20.10 odbyło sie w Dworku Novello nasze wesele.Chcielibyśmy serdecznie... Monika i Dominik wesele (1) Lokal godny polecenia, pyszne domowe jedzenie. Obsługa profesjonalna, a... Madzia Świetna obsługa i dobre jedzenie na weselu (1) Jeśli ktoś waha się czy robić wesele w Novello to możemy śmiało polecić.... Bartek i Magda Fantastyczna obsługa Novello (1) Wesele w Novello mieliśmy w sierpniu 2012. Zarówno my jak i goście jesteśmy... Magda i Bartek SUPER WESELE (1) w SIERPNIU ODBYŁO SIĘ NASZE WESELE W DWORKU NOVELLO. OBSŁUGA BYŁA SUPER A PAN... Zabcia2406 POLECAM ! (1) obsluga świetna! gorąco polecam ! jedzenie wspaniałe, mięsa rozpływały się w... Katarzyna NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Sala ok. kelnerzy niby ogarnięci ale przepływ informacji pomiędzy Panią... Basia Najpiekniejsze sala na pomorzu albo i w całej polsce . (1) Bardzo chciała bym pochwalić i podziekowac całej ekipie Dworku Novello który... Anka 87 absolutnie nie polecam (4) Usługi oferowane przez Novello nie są adekwatne do cen jakie tam obowiązują.... gość imprezy Beata - opinia (1) Przepiękne miejsce,ładny wystrój.Przepyszne jedzenie,super muzyka.Obsługa... Beata udane wesele (1) Nie zgadzam się z opiniami negatywnymi. Moje wesele, organizowane w Novello... verva moja opinia (3) Od niedawna mieszkam w Baninie i skorzystałam z oferty Novello i jestem... ola