Dwudniowy okres

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam! Zwykle miewam cykl 28-30 dni i miesiączka trwa 5-7 dni. Tym razem cykl trwał 26 dni i miesiaczkę miałam tylko 2 dni. W 13 dniu cyklu było przytulanko? Czy moge byc w ciązy? Proszę poradzcie :)bardzo bym chciała :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 23

Re: Dwudniowy okres

Pomyliłaś portale - z takimi pytaniami to do wróżki:)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pytam czy moge byc w ciązy czy istnieje prawdopodobieństwo a nie czy jestem. Chciałam wiedziec tez może ktoś miał podobny przypadek. Nie wypowiadaj się jeżeli nie masz nic do powiedzenia bo zaśmiecasz mi posta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13

niestety , bardzo mi przykro muszę cię rozczarować,od samego przytulanka w ciąże nie zachodzi się, w tym celu należy uprawiac seks jak dorośli ludzie- bardziej szczegółowo chyba nie muszę tłumaczyć:)
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

O Boże ludzie... przecież to z zartem było że przytulanko oczywiście że uprawialiśmy seks, spójrzcie na inne fora jak piszą, zerżnęłam to słowo z postu "kto się stara o dzidzię", ale wy od razu oczywiście musicie dopiec, no ale cóż są ludzie i ludziska....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 18

Jaki był ten okres? Bardzo obfity? Czy tylko plamienie? Ja miałam ostatnio okres bardzo krótki i bardzo obfity, tak jakby organizm mi się czyścił. Okazało sie ze jestem w ciąży:-)
Moja mama miala okres do 4 miesiąca. Dopiero wtedy dowiedziała się że jest w ciąży:-) Zrób test. Za jakieś dwa trzy tyg albo bete da Ci pewność:-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja miałam 3 dni niby okres, lekkie plamienie , a byłam w ciąży.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zastanawiam się kolejny raz, dlaczego takie pytania zadaje się na forum?? Dlaczego po prostu nie zrobisz testu ciążowego lub badania krwi w laboratorium? Każdy sex bez zabezpieczenia skutkować może ciążą, to chyba oczywiste...
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 5

Okres trwał 2 dni i był bardzo obfity. Pierwszego dnia strasznie bolał mnie brzuch a drugiego dnia rano wzięłam nospe i ibuprom i jak reka odjął co nie zdarzało mi sie. W poprzednich okresach 3 dni miałam wyjete z zycia tak bolało. Zrobie test tak za parę dni. Tym bardziej przekonuje mnie fakt że kochalismy sie w 13 dniu cyklu (cału cykl 26dni) więc teoretycznie jest mozliwość zapłodnienia. Dziękuje dziewczynom odpowiadającym na temat w moim poście :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

jeśli zakładasz, ze Twoj cykl trwał teraz 26 dni, to owulke powinnas miec 12 dnia cyklu, a wiec 13 dc juz prawdopodobienstwo zaplodnienia jest mniejsze...ale przeciez cykl moglas miec jak zawsze, a 26 dnia moglo dojsc do implantacji, co byloby bardziej prawdopodobne, jesli kochalas sie 13dc, owulka byla za 2-3 dni (wedlug cykli 28-30), wtedy ok 10 dni na zagniezdzenie...ale co naprawde sie wydarzylo? zrob test.

jagodzianka, dziękuję za wypowiedź :) 10 dc tez kochaliśmy się:) Oczywiście jutro rano zrobię test i dam znać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie ma reguły, mi się owu przesunęła o 9 dni, i ciąże z usg mam młodszą niż z miesiączki
nie masz pewności to zrób test, nikt przez internet ci nie odpowie

Test negatywny :(

Zrób test rano. We wczesnej ciąży test wykonany po południu może jeszcze nie pokazać dwóch kresek.

ok zrobię test ale dopiero w przyszłym tyg, poczekam chwilę, może jakieś objawy będą.... dzięki :)

Powracam...dzis rano wymiotowałam, wiec może jednak...jutro rano zrobię test :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Idź na betę - da ci 100% pewność.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

i jak kochana jestes w ciazy?

Inne tematy z forum

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (47 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?