Joanna i Tomek - opinia (1) Doskonała obsługa, Panowie posiadają dużą wiedzę i nie sprzedają kota w... Joanna i Tomek Super oferta (1) Super oferta wysokiej jakości dywanów Kk Indywidualne podejście (1) Wraz z budową lokali usługowych skorzystałem z usług firmy mejkbud, Pan z... Marcin Figowski
polecam (1) Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę oraz pomoc w doborze podłogi,... Anna G. Wysoka jakość oferowanej usługi jak również asortymentu (1) Spotkałem się z bardzo miła i rzetelną usługą. Każdy postęp realizacji... Tomasz z Banina wszystko było wykonane na najwyższym poziomie i w eXpresowym terminie. (2) Firma Floormos pomogła mi począwszy od doradztwa przy wyborze wykładziny... Monika Laudańska Solidny wykonawca. (1) Polecam wykonawcę. U mnie robił posadzkę "samopoziomującą". Wszystko... Paweł Omijać szerokim łukiem. (1) O reklamacji chociaż klient ma 100% racji zapomnijcie. Klient Fatalna obsługa i montaż (1) Fatalna obsługa. Listwy dylatacyjne drzwiowe niedopasowane kolorystycznie.... Łukasz FloorMos mega profesjonalna firma (2) Niedawno skorzystaliśmy z usług tej firmy. Ktoś nam ją polecił i całe szczęście Kasia Podziękowanie dla personelu sklepu DECOLAN (1) Bardzo dziękuję personelowi Decolanu za profesjonalną i przemiłą obsługę.... Grażyna F. Pełen profesjonalizm (2) Musiałam na szybko zmienić wykładzinę w korytarzu i całe szczęście trafiłam... Dominika Komfort czy raczej jego brak? (1) 1 gwiazdka Uprzedzam przed zamawianiem w sklepie Komfort przy ulicy Morskiej... Monika Hildebrandt Pełen profesjonalizm. (2) Skorzystałem z usług firmy przy układaniu wykładziny przemysłowej. Począwszy... Andrzej K. Serdecznie polecam (1) Drzwi oraz wykładzina, która zamawiałem spisują się świetnie. Obsługa oraz... Mikołaj FloorMos (2) Polecam wszystkim usługi firmy FloorMos ; bardzo miła obsługa, wykładziny... E. Went Julita - opinia (1) Witam jak ktoś chce kupić dywan to niech ogląda bardzo dokładnie.!!!!!... Julita Naprawa źle wykonanej wylewki (2) Firma Floormos miała dosyć ciężkie zadanie, mianowicie naprawić źle wykoananą... Mariusz (przytulna) NAKŁADKI NA SCHODY (2) Prawie dwa lata szukałam wykonawcy nakładek dywanowych na stuletnie schody... Małgorzata K. Wykładzina PCV - dobra firma!!! (2) Zamówiliśmy usługę położenia wykładziny PCV w jednym z pomieszczeń w naszym... Lena