Szkoła "Niedźwiednik" - ocena (2) Serdecznie polecam firmę FloorMos. Pełen profesjonalizm, doradztwo,... Szkoła "Niedźwiednik" Przedszkole 17 w Elblągu - ocena (1) Firma Decolan z Gdańska , wykonała usługę położenia podłogi -wykładziny PCV w... Przedszkole 17 w Elblągu Mateusz - ocena (1) Firma godna polecenia, współpraca na wysokim poziomie. Mateusz
SP52 gdańsk - ocena (2) Usługi świadczone przez firmę FloorMos są na najwyższym poziomie, co widać... SP52 gdańsk SP55 - ocena (2) Mieliśmy przyjemność skorzystać z usług firmy przy remoncie sal i jesteśmy... SP55 Jacek P - ocena (1) 3 lipca Pan Jarek instalował listwy przypodłogowe. Super fachowiec, bardzo... Jacek P Monika - ocena (2) Prawdziwi specjaliści w swojej branży. Zamawialiśmy wykładzinę dywanową na... Monika Bożena - opinia (1) polecam, polecam i jeszcze raz polecam. W ciągu ostatnich trzech lat... Bożena Grzegorz - opinia (1) Wszystko zgodne z opisem, szybka i profesjonalna wysyłka. Polecam w 100% Grzegorz Krzysztof Szymański - opinia (1) Firma godna polecenia, terminowo, odpowiedzialnie i w dobrej cenie. Krzysztof Szymański Łukasz - opinia (1) Bardzo solidna firma, materiały wysokiej jakości, sympatyczni panowie którzy... Łukasz Ela - opinia (1) Pełen profesjonalizm Inne firmy powinny się uczyć Ela Arla_89 - opinia (1) Świetna obsługa, panowie bardzo konkretni, znający się na rzeczy, można się... Arla_89 Weronika W - opinia (1) Bardzo polecam salon, byłam mile zaskoczona podejściem do klienta. Trafiłam... Weronika W Joanna - opinia (1) Świetnej jakości wykładziny, bardzo profesjonalna obsługa - zarówno w... Joanna Marcin - opinia (2) Potrzebowałem na szybko zniwelować wady posadzki przed położeniem podłogi... Marcin Maka - opinia (1) Potrzebowałam małego kawałka wykładziny dywanowej 0,6x2m "na wczoraj" (wnęka... Maka Beata i Konrad - opinia (1) Od początku współpraca była na bardzo wysokim poziomie. Przede wszystkim... Beata i Konrad MD - opinia (1) Bardzo dziękujemy za super serwis i miła obsługę. Z firma Decolan... MD Dorota - opinia (1) Długo szukałam ładnego dywanu i dopiero w firmie Brapol taki kupiłam.... Dorota