Naprawa źle wykonanej wylewki (2) Firma Floormos miała dosyć ciężkie zadanie, mianowicie naprawić źle wykoananą... Mariusz (przytulna) NAKŁADKI NA SCHODY (2) Prawie dwa lata szukałam wykonawcy nakładek dywanowych na stuletnie schody... Małgorzata K. Wykładzina PCV - dobra firma!!! (2) Zamówiliśmy usługę położenia wykładziny PCV w jednym z pomieszczeń w naszym... Lena
Profesjonalizm (1) Szybki termin realizacji. Profesjonalizm. Wylewka bardzo równa!! Zachowano... MF Wylewka samopoziomująca (2) Firma cechuje się Bardzo dobrym kontaktem telefoniczny, dogodnym wyborem... Dariusz B. z Redy Podłogi, drzwi i listwy (1) Zamawiałem drzwi, listwy i podłogi. Wszystko na najwyższym poziomie, od... Michał Zdecydowanie firma FloorMos jest godna polecenia! (1) Szybki termin realizacji i profesjonalnie wykonana robota w mieszkaniu, w... Karol Wyrównanie posadzki pod panele (2) Bardzo polecam w/w firmę. Miałam bardzo nie równą podłogę, która już... Ania Podziękowania za pomoc (1) Panie Dariuszu, raz jeszcze dziękujemy za pomoc. Wyrównanie takiego spadku... EMAO_MARINE_OFFSHORE polecam salon DDD w Gdańsku (1) W salonie DDD w Gdańsku zamawiałem drzwi wewnętrzne oraz podłogi do całego... bartosz Szatnia dla ZUHa (1) ##### POLECAMY ##### Szybko, sprawnie. Podłoga wykonana fachowo.... ZUH kontakt z obsługą niemożliwy (1) Niestety na żaden z trzech numerów telefonu do sklepu nie można się... Gosia Fachowi doradcy i montażyści (2) Bardzo dziękuję za fachową pomoc przy wyborze wykładziny do pokoju dziecka,... Wiki sympatyczna i rzetelna obsługa (1) dobrej jakości wykładzina bo przystępnej cenie. Położenie z zamontowaniem... complex sad Rzetelna i solidna firma (1) Panowie kładli u nas wykładzinę na schodach. Fachowa robota, przystępne ceny.... badzikowie Rzetelna i solidna firma (1) Panowie kładli u nas wykładzinę na schodach. Fachowa robota, przystępne ceny.... badzikowie wykladziny TECHMABUDOWA (2) Polecam każdemu bo naprawdę warto zapoznać się z ofertą jaką posiadają.... Maciej Super ekipa i super wykonanie ! (2) Fachowa obsługa pod każdym względem a do tego wielkie serca właścicieli,... Aneta Puszko Porządna firma (2) Panowie z Techma Budowa wiedzą co robią i robią to dobrze. Świetny kontakt... Grzegorz SZCZERZE POLECAM! (1) FIRMĘ ARTEMIS ZNALAZŁAM W INTERNECIE I MUSZĘ PRZYZNAĆ, ŻE BYŁ TO STRZAŁ W... KASIA