kaoma oni maja czas do konca dnia roboczego dostarczyc ;)
wiec czekaj do wieczora - z tego co pamietam dhl wysyla smsa ze ma dla ciebei paczke a to siodemka wiec nie zadzwonia raczej - chyab ze cie w domu nei bedzie to moze dryndnie
A kurier do was dzwonił wcześniej? bo ja czekam i poki co cisza, a status paczki -wydano kurierowi dostarczającemu. Hymmmmm mam nadzieje ze dzisiaj dostane :)
Zadzwoniłam do nich, powiedzieli, że kurier po 2 dniach probuje ponownie dostarczyć, a potem odsyłają. Ale poprosiłam, żeby mi do przetrzymali do poniedziałku i niby zaznaczyli w systemie i mają przetrzymać, zobaczymy :)
Dziewczyny, a nie wiecie jak to jest z odebraniem paczki w siedzibie kuriera? Chodzi o to, że mnie nie ma w Gda, i będę dopiero w poniedziałek. Czy oni do tej pory przetrzymają dla mnie paczkę?
Ja do wszystkich kaszek i tak dodaję mleka, nawet jak sa mleczno-ryżowe, bo jak robię z takiej ilości jak jest na opakowaniu napisane to łyżeczka stoi, a tak to dodaję mleka i polowę kaszki żeby wartościowo było ok.
wszystko po 4 mies, po 250ml, mleczno-ryzowa, z marchewą i jabłkiem, z bananami.
Chyba wszystkie oddam, bo mój od niedawna za nic w świecie nie chce mleka z butelki (roczek ma) i chyba są trochę cienkie na jego wiek, jezeli produkują tez po 6. mies i po 9. mies
Miranda, ale wielkości takiej normalnej "sklepowej". 4 to i tak super :) Dobrze ze dla znajomych jest trochę, bo bywały kampanie, że znajomym tylko ulotki się rozdawało :/
A jakie smaki?