EKSPERTKI STREETCOM 4*****

Myśle,ze juz pora na kolejny watek :)
Sprawdzcie swoje poczty bo właśnie dziś dostałam wiadomość,ze zakwalifikowałam sie do kampanii VOUGE :)
Paczki beda wysyłane po 15 kwietnia :)
A może macie wiecej informacji na temat innych kampanii?Zapraszam do podzielenia sie informacjami.
Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM 4*****

tez mam ptasie mleczko

jeeeeeeeeeee uwielbiam ptasie mleczko :)))

ugfff

tak was czytam i czytam i nabraam ochoty i na zoladkowa i na ptasie mleczko
na stronce experta tylko to drugie - małż sie ucieszy :D

i ja na zołądkową dostałam ankietke :)

ja tez bym sie chciała załapac na to ptasie mleczko ;) ale cisza...

U mnie od czasu Vogu'ów nic sie nie dzieje :[

u mnie tez potwierdzenia adresu do wedla.
mam nadzieje, ze sie zalapie bo uwiekbiam ptasie mleczko

ja dostała przypomnienie na maila, że mam raportowac o orzeszkach. Problem w tym, ze nie mam ani orzeszków, ani ankiet. A nie ukrywam, że napaliłam sie na te orzeszki... Odpisałam do streetcomu, mam nadzieję ze mi je teraz przyślą, skoro się drażnią. :-)

Ja mam w strefie eksperta potwierdzenie adresu na ptasie mleczko. Ciekawe czy się dostane?

ja nie mialam nic o zoladkowej bo ostatnio jak byla ankieta to dalam, ze jej nie pije. jestem ciekkawa czy to z ankiety o alkoholu??

małż tez dostał zoładkowa

też mam żołądkowa gorzka

Moj maz mial ankiete Żołądkowa gorzka 2

tez mam o music :)

Nawet fajne to to. :)

Ciekawe jakie pliki będą dostępne.

Chyba juz wiem o co kaman, nie dostaniemy nic do testowania, oprócz damowej rejestracji na stronie internetowej i mozliwosci darmowego sciagniecia kiluset plikow puzycznych.

Dobrym przykładem działań buzzmarketingowych jest trwająca od dwóch miesięcy kampania Muzodajni - sklepu z muzyką należącego do Polkomtela, operatora sieci telefonii komórkowej Plus. Agencja 121 PR prowadzi ją na serwisach społecznościowych Facebook (http://www.facebook.com MySpace (http://www.myspace.com i Last.fm (http://www.lastfm.pl Celem działań jest poprawienie wizerunku marki, zwiększenie jej świadomości wśród odbiorców, promocja legalnego pobierania muzyki, a jednocześnie uświadamiania wynikających z tych działań profitów. Na Facebooku powstała strona Muzodajni, gdzie każdego dnia pojawiają się najświeższe informacje ze świata muzyki. Na stronie odbywa się szeroko zakrojona interakcja z fanami (dyskusje, konkursy). Podobne działania odbywają się na pozostałych serwisach.

Równolegle z działaniami w społecznościach, trwa akcja testerska (tzw. tryvertising). Nowe i ostatnio modne pojęcie - tryvertising - oznacza formę promocji, polegającą na zaproponowaniu potencjalnym klientom okresu próbnego oferowanej usługi. Testerzy po zarejestrowaniu się w Muzodajni, otrzymali możliwość pobrania 250 utworów miesięcznie. Maciej Kołodziejczyk, koordynujący kampanię z ramienia Polkomtela powiedział, że możliwość przetestowania i skomentowania jak działa Muzodajnia, uwiarygodnia ją. - Przede wszystkim pozwala dokładniej zapoznać się z ofertą przed dokonaniem zakupu. Łukasz Dębski, account manager 121 PR, odpowiedzialny za część testerską kampanii.: - Poszukiwaliśmy osób aktywnie korzystających z internetu, które jednocześnie posiadałyby pojęcie na temat muzyki i mogłyby być w swojej grupie liderami opinii, zaś osobiste doświadczenia i przemyślenia, wyrażaliby na blogach i mikroblogach.

Łącznie w kampanii Muzodajni zaangażowano 100 testerów. 121 PR zdradza, że część z nich pochodzi z mikroblogu Blip i Flaker (ten ostatni posiada nawet specjalnie wyodrębnioną historię o flaktestach Muzodajni, w której umieszczane są opinie testerów).

U mnie też druga o muzyce. Może w końcu załapię się na moją pierwszą kampanię :)))

no ja tez mialam druga muzyke i dwa pytania do wyboru, zobaczymy co z tego bedzie

Ale faaaaajnie z tą muzyką. :)

Ciekawa jestem co to będzie.

Jakie pytania miałyście - czego dotyczą. Macie pomysł co ma być w kampanii?

ja tez mam Muzyke 2, ale ani wczoraj w domu ani dzis nie moge wyslac odpowiedzi... :(

Właśnie dostałam maila odnośnie drugiej ankiety dotyczącej muzyki. Macie?

Inne tematy z forum

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....