EKSPERTKI STREETCOM 5*****

Zapraszam! :)

Miałyście jakąś informację o proszkach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM 5*****

MiA, numer telefonu jest po to, że muszą Ci przysłać kod aktywacyjny. Ale nie pamiętam czy ten kod wpisywało się już po rejestracji czy jeszcze przed.

okazalo sie ze jednak dostalam sie do niagaro

ale zey bylo ciekawie nawet mi nie pozwala wejsc na te stronke
nie przyjmuje hasla ani loginu

po co ma byc ten numer telefonu?
bo moze ja sie zle loguje

a jak odsluchuje sie tam muzyke bo u mnienic nie slychac??

mi też nie podoba się to niagaro :P i nie chcę się w to bawić :P

Ja na razie staram się jakoś nie nastawiać ani na tak ani na nie. Stwierdziłam, że skoro i tak musimy siedzieć w domu te cztery dni, to będzie czas, żeby to "cudo" ;) przetestować.

Także teraz siedzę i przesłuchuję sobie co ciekawsze playlisty mając nadzieję, że jednak w przyszłym tygodniu kampania nas czymś zaskoczy (na przykład wszystkim ze streetcom'u doładują konta) i będzie można bardziej wykorzystać i sprawdzić możliwości serwisu. :)

Ja tez sie dostałam do niagaro :( pierwszy raz jestem rozczarowana kampania.Myśle,ze dla 30-stek gdzie brakuje na co dzien czasu na wszystko siedzenie na portalu,układanie list,słuchanie list innych i wielu innych atrakcji jakie stronka ma w swojej ofercie to zdecydowanie nietrafiona kampania.Owszem lubie sluchac muzyki ale włacze radio lub nagram sobie płytke i słucham :) Myśle,ze dla młodzieży lub prawdziwych melomanów ta stronka jest odpowiednia.
Napislam im w raporcie swoje odczucia i to,ze moge rozmawiac na temat tej strony,zdawac im raporty ale nie bede jej odwiedzac bo poprostu nie spełnia moich potrzeb.Zaznaczyłam,ze mam nadzieje,ze nie bedzie to miało znaczenia przy wyborze mnie do nastepnych kampanii.Ciekawe co mi odpisze Tereska :)
A jak wy odbieracie ta kampanie?Pewnie znajda sie osoby,którym sie ona podoba.Napiszcie prosze.

Nie piszcie o ptasim, bo akurat mam braki słodyczowe w domu, a sklepy dziś nieczynne, więc nawet męża nie mam gdzie wysłać po prowiant. ;)

kieszonka nie strasz :)

mnie z ptasiego zostalo juz tylko 1 opakowanie :( a takie to dobreeee pychaaa

ja tez mam zastój jakis, kurcze a naprawde sie przykladalam do kampanii i do ankiet, a moze jak się przekroczy 30stke to juz tak nie zapraszaja do testowania? ;)

wlasnie dostalam maila ze tez sie jednk do niagaro dostalam

w sumei mnie to nie kreci wie dam koda siostrze - niech mloda sie pobawi :D

ptasie zabralam do pracy i cale mi zezarli
normalnie nawet kawalka ja nei zjadlam
eh :/

A u mnie zero ankiet,zero info o farbach i czymkolwiek innym :P moj luby mial tylko jakis czas temu zakłady bukmacherskie i tyle :/ ja chyba jakas inna jestem :)

Wysłałam maila,że rezygnuje z tej kampanii,mam powody osobiste.
Ponawiam temat raportów,jeśli ktos chce-służe pomocą,orzeszki znam,ptasie mleczko mam,żołądkową gorzką miałam na trawie żubrowej-a teraz jaką macie?

hehheh tam nie ma o rezygnacji mozesz napisac im ze sie nie logowalas w raporcie nr 1 bo tam sa 2 raporty

Dziewczyny a jak mozna zrezygnowac z niagaro,ja nie chce tej kampanii.Nie mam czasu na coś takiego,wogóle mało czasu mam dla siebie i słuchanie muzyki.

dostalam sie do niagara.pl - kiepska ta kampania nic mi nie dziala nawet po zar\logowaniu

Ja myślę, że nie. W końcu chyba któraś z dziewczyn dostałaby się, a wygląda na to, że w ogóle cisza.

A mi się wydaje, że z proszkami to już pozamiatane :/

i ja, mam nadzieje ze nam przez to proszki nie przepadną.

dostałam się też do niagaro :P

nie bo ja dopiero po pampersach sie zapisalam jak dostalam probke ze stronki a J&J mnie ominal. ale na niagaro widzialam wiedzme :P ja mam zdj mojej cory w okularach do plywania

Inne tematy z forum

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...