EKSPERTKI STREETCOM !!!! 9 !!!!

Tamten watek juz dlugasny:)

Apropo kampani PIeluszek Pampers:)
Wlasnie otrzymalam od nich maila: \
"Droga Mamo!
Z przyjemnością witam Cię w kampanii pieluszek Pampers Sleep&Play!

Już jutro zostanie wysłana do Ciebie paczka. Kurier powinien doręczyć ją w ciagu 1 tygodnia.

W paczce znajdziesz opakowanie pieluszek, nawilżane chusteczki dla Twojego maleństwa oraz specjalną, unikalną torbę dla Ciebie. Koleżankom przekaż pieluszki z małego opakowania oraz ulotki.

Czy wszystkie Twoje znajome dostały już od Ciebie link do dziennego zapasu pieluszek? Mamy jeszcze sporo do rozesłania! Udostepnij link już teraz!
http://www.streetcom.pl/ankietaopieluszkachdlaznajomych?code=411308B4-4FDA-4674-A295-D12CBD087F67

Pozdrawiam serdecznie,
Tereska "

i przy okazji zapraszam do testowania:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM !!!! 9 !!!!

ja mam tego fidberka czy (jakos Tak) tez i jakas ankieta o telefonach

a co to za kampania warzyliona? ja nawet zadnej ankiety nie miałam :P

Ja dostałam paczkę z Warzylionem, jest to moja pierwsza kampania, dziewczyny czy któraś mogłaby mi wysłać przykładowy raport, bo nie wiem jak się do tego zabrać. Z góry dziękuję.

a to sa moje pierwsze dwie kampanie :D i oczywiscie najdziwniejsza,fidebak,ma to ktos jeszcze moze?

ja po orzeszkach tych pikantnych co były nie brałam udziału juz w zadnej kampani :(

fidbek to strona gdzie sprawdzasz swoje kompetencje spoleczne, normalnie kazdy raport o Tobie jest płatny ale ekspertki dostaja dla siebie 6 kodów i kolejne 6 dla rozdania znajomym,wypelniasz ankiete z intertesujacej Cie kompetencji a potem rozsyłasz ta ankiete znajomym i z tego jest generowany raport, troche głupia jest ta strona dla mnie,ale sie dopiero zapoznaje i gdyby któras była chetna do pomocy to zapraszam :)

A ja nie mam ankiety o Martini :((
Kurde, łapie się na same dzieciowe kampanie, a nawet oświadczenie im wysłałam ...
No cóż dobre i to.

mam pieluszki i martini ale dostałam maila ze mam wypełnić jeszcze jakąś ankietę o reklamach Martini i nie widzę jej w strefie :/

ja też nie wiem co to jest??
a ja nie jestem ze wsi i sie tez nie łapie na zadna jak do tej pory:(

Mam głupie pytanie, co to jest fidebak?

ja tez sie załapałam i do martini i do fidebaka,niestety pieluszki mnie omineły, jakby któras chciała kod promocyjny do fidebaka to dajcie znac :)

ja tez jestem ze "wsi" tak jak maz i zadnej kampani ...pewnie macie racje "wsiowych" nie biora;/

A ja mam ankiete o tel. komórkowych

Takie maila dostałam, mimo, że nie wysłałam im oświadczenia.

Drogi Ekspercie!
Gratulujemy! Znalazłeś się w gronie ściśle wyselekcjonowanych osób, które chcemy zaprosić do nowej kampanii Streetcom.

To bardzo wyjątkowa i nietypowa kampania. Firma Martini bardzo chciałaby poznać Twoją opinię na temat swoich reklam. Czy zachęcają cię do spróbowania? Z czym ci się kojarzą? Wejdź do swojej Strefy Eksperta i wypełnij ankietę "Martini Ocena reklamy". Dla tych, którzy rzetelnie wypełnią ankietę, mamy kilkaset nagród od Martini*.

Weszłam na stronę, bo wyczytałam, że czasami pojawiają się ankiety a nie informują o nich mailem, więc teraz częściej sprawdzam strefę eksperta a tam ocenianie reklam martini. Ciekawe czy mogę coś dostać, mimo, że oświadczenia nie wysłałam, czy coś się im walnęło :)

Ja tez sie na pierwsze pampy nie zalapalam (te premium care), a teraz mam dostac. Nie wiem z czego to wynikalo, raczej nie z braku oswiadczenia, bo wczesniej go nie mialam, a jakies kampanie juz byly. Ale potem zmienili jakies zasady, wlasciciela czy cos i trzeba bylo jeszcze raz to oswiadczenie wyslac. Ja je wyslalam pozniej i wtedy juz czesciej sie lapalam do kampani, nie tylko "doroslych". Ale moze po prostu nie lapalam sie wczesniej w jakies kryteria (za mloda, za stara czy cos). Albo jeszcze podejrzewam, ze moj maly byl za maly i jeszcze nie brali mnie pod uwage jako "mamuske", bo kiedys tam wczesniej wiosna byly rozne ankiety o dzieciach, a ja jeszcze bylam w ciazy, wiec zaznaczalam, ze dzieci 0 :P

Karolinka zgadza się wsiowi nie mają brania, ja też mieszkam na wsi i dopiero na kampanie "dzieciowe" się załapałam :/

to chyba od szczęścia zależy widocznie mamy pecha

sorki jednak w moim profilu jest już wpisana miejscowość, ale jak widać nie chcą ludzi ze wsi do testowania :)

ja zapisałam się chyba rok temu, cisza do tej pory, wysłałam jakiś czas temu oświadczenie i też dalej cisza, przy rejestracji podany jest adres email na który można pisać, jeśli twojej miejscowości nie ma na liście - pisałam dwa razy i cisza...

to jak wy to zrobiłyscie, że się załapałyście???kurcze tez bym chciała a ja mam tylko jakąś głupia ankiete już drugi raz o portalach społecznościowych.i nic więcej:(

Inne tematy z forum

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (70 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...