EKSPERTKI STREETCOM cz. 14 :)))

zapraszam do nowego wątku
link do poprzedniego
http://forum.trojmiasto.pl/EKSPERTKI-STREETCOM-cz-13-t271614,1,16.html

właśnie wypełniłam raport końcowy Gerber 3-ile miałyście raportów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM cz. 14 :)))

ja od czasu johnsona nie mam zadnej ankiety moze dlatego ze mialam trzy kampanie pod rzad??? jak myslicie na facebooku streetcom pisal ze obowiazuje okres karencji niewiem czemu a przezciez raporty pisze dobrze chyba:) i dosyc duzo bo po 12 mniej wiecej:(

mama_wiki dam znak jak będę jechała do wrzeszcza

ja z Wrzeszcza chętnie bym przetestował, gdyby ktoś chciał się podzielić :)

No jasne doprac do idealnej bieli to sobie mozna pomarzyc bo "takie rzeczy to tylko w erze" ;)
Ale chodzi mi oto ze one sa ewidentnie nadal brudne!! tak jakbym je sobie tylko przeplukala a nie wyprala!! A najlepsze jest to ze na codzien to ja piore wlsanie w kolorowym i bialym arielu i proszek to dopiera ladnie a ta kapsulka niedal sobie rady jak widac :(

ide spac-dobranoc i do jutra :)

Rozumiem, ale powiem szczerze ze ja nie przywiazuje zbyt duzej wagi do tego czy mi dopralo skarpetki, w ogole tego nie sprawdzam;) Inne rzeczy tak, ale bialych skarpetek to chyba nigdy sie nie dopierze jak sie zasuwa na boasaka tak jak u nas;)

Aniaa tak jak pisalam niemam zamiaru swoich teoretycznie bialych ale jak sie lazi na boso po calym domu to czrnych skarpetek prac z np. bialymi koszulami , podkoszulkami czy bielizna.
Z reszta pomijajac jedna pare bialych a raczej szarych ze starosci skarpetek to na jasnozielonych kolorowa kapsulka tez niedoprala i widac brudne "stopy" na skarpetkach ,gdzie mam porownanie ze piorac w proszku to znikalo, bo przeciez nie piore pierwszy raz w zyciu.
Teraz juz wiesz?

No wlasnie dlatego uzywam niemieckiej chemii do prania i czuje ze przy niej zostane;)

kurcze ten ariel to jest troche gorszej jakosci bo produkowany dla krajów europy wschodniej lepszy jest ten produkowany dla zachodu.poznac mozna z tylu na opakowaniu.
Ja dzis odpaliłam dwie pralki kolory i białe fakt zarąb.iście pachnie w całej łazience,i w końcu jak M. wstawia pranie to nie słyszę ile proszku wsypać ? ile płynu?wrrr a tak wsadza kapsułkę i po sprawie

Alice ale nie kumam czemu pierzesz biale skarpetki z kolorowymi? To sie chyba bierze pod uwage docelowy kolor prania a nie kolor jaki akurat ma jak jest brudne hehehe;)

Aga podaj mi na PW adres wyślę Ci w poniedziałek lub wtorek

a jest ktos z Rumi kto dostal ariela i sie chce podzielic ?? :)

A ja wlasnie skonczylam jedno pranie kolorowe z fioletowa kapsulka na 60stopni i mi niedopralo moich skarpetek bialych ktore wrzucilam razem z innymi kolorowymi rzeczami... hm... moze jak wrzuce do bialych to dopierze?? tyle ze ja zawsze skarpetki brudne wrzucam do kolorowych a nie bialych :( ciekawe czy nastepnym razem da sobie rade z plamami na sliniakach skoro zwykle skarpetki sa niedoprane...
Ladnie pachnie to moge przyznac :)

ja jutro też będe prac jak kurier dojedzie

A ja dziś miałam super niespodziankę, bo nie dostałam maila, ze sie dostałam do kampanii Ariela, a tu dziś kurier przyniósł paczkę :) I znowu się nie zawiodłam, bardzo fajna kampania. Jutro pranie :)

Tez tak mam. Dobrze uprzedzic znajomych ;)

Zielone są do białego, fioletowe do koloru. ja mam to duże pudełko do koloru i pomieszane w nich dwa kolory.

A w książeczce mają źle podpisane kolory i tez zgłupiałam w pierwszym momencie.

ide wstawic pranie z nowa kapsulka :D

Kto tu chciał próbkę z Zaspy, bo już nie mogę znaleźć? Pisz na pw.

Mi własnie kurier wysłał esa że jutro do 13 przywiezie paczke i przeprasza za opóźnienie;/

Miranda sprawdzilam kazde podelko. Faktycznie na 8miu ffioletowych jest napisane ze sa do bialego, no ale w ulotce eksperta jest napisane ze fiolet jest do kolorow a zielony do bialych i jasnych :(

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Dr Kijuć czy to dobry lekarz? (81 odpowiedzi)

Co sądzicie o nim? Wiem, że tylko do niego w LX na następny tydzień jest dużo wolnych terminów,...

Czy da sie wyzyc za 2000 zl (47 odpowiedzi)

Czy da sie wyzyc za 2000 zl juz po oplatach ? Jedynie paliwo do auta trzeba w to jeszcze wliczyc....