EKSPERTKI STREETCOM!!!11!!!

dawajcie tu:)tamten wątek już przydługawy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM!!!11!!!

ja dostalam smsa ponaglającego, bo jeszcze ani jednego kaszkowego raportu nie wysłałam:P Jak to możliwe! Ekspertko! Co ty robisz całymi dniami?! Na forum zamulasz?! :D

He, he... dostałam takiego samego maila odnośnie kaszek.

No domyslam sie, ale co oni mysleli ze ja w dlugi weekend bede siedziala z tym mlekiem i kaszkami i sie z domu nie rusze? hehe

Aniaa oni czesto takie meile wysylaja

a ja dfostalam cos takiego
Drogi Ekspercie,

Jeżeli otrzymałeś od nas paczkę z Niebieską delikatnie gazowaną od Żywiec Zdrój SA, to powinniśmy od Ciebie otrzymać pierwsze raporty!

W czasie długiego weekendu na pewno miałeś wiele okazji, aby poczęstować znajomych Niebieską delikatnie gazowaną od Żywiec Zdrój SA.

Wypełnij raport z rozmowy na http://www.streetcom.pl i podziel się z nami wrażeniami z testowania Niebieskiej delikatnie gazowanej od Żywiec Zdrój SA.

Bądź aktywny w czasie tej kampanii. Twoje zaangażowanie będzie brane pod uwagę podczas kolejnych rekrutacji.

Pozdrawiam,

Oho dotsalam jakies upomnienie w sprawie mleka ze tylko jeden raport wypenilam (ale z 3 kolezankami naraz rozmawialam ktore wyprobowaly mleko), kilka rozdalam tez innym dziewczynom i czekam na relacje jak smakowalo a Ci tu wyjezdzaja mi z tym mlekiem:P Wkurzyl mnie troche ten tekst:

Droga Mamo!

Zaskoczyłaś mnie - wypełniłaś tylko 1 raport z rozmowy! Jak to możliwe? Dostałaś aż 14 próbek mleka Gerber 2 oraz ulotki.

Minął długi weekend - na pewno przeprowadziłaś kilka rozmów z koleżankami na temat mleka Gerber 2. Wejdź na http://www.streetcom.pl i wypełnij raport z tej rozmowy. Zajmie Ci to przecież tylko kilka minut.

Pamiętaj, że jest to obowiązek każdej Ekspertki Streetcom!

Tzn ze moim obowiazkiem jest siedziec w domu przez dlugi weekend i gadac o mleku? Nie moge spedzic czasu z rodzina i wyjechac? Jakas masakra.

ja tez podgrzewałam kaszke w mikrofalówce nic sie z nimi nie dzialo

ja kaszki podgrzewam w mikrofali

z mlekiem chyba też by się nic widocznego nie stało, ale myślę, że może tracić swoje właściwości

tą w kartoniku?ja podgrzewałam przez chwilkę i nic się nie działo:)

czy któraś z Was ma informację czy kaszkę można podgrzewać w mikrofalówce?
Nigdzie się nei mogę doszukać..
Bo mleka modyfikowanego to z pewnością nie można

do kaszek dąłam 10 raportów.do mleka na razie 3

Wygraliśmy pianki w konkursie jojo :)! Aż 24 opakowań ma byc w paczce. Z raportami robię dokładnie tak jak annika.

jest tak jak annika mowi :)

No chyba tak, ja tam nie wiem:P

nie raz jest także spotykam się na placu zabaw jednocześnie z 3 koleżankami i z nimi razem gawędzę o np.kaszkach-mam jeden raport i zaznaczam,że rozmawiałam z trzema.

Innego dnia spotykam się z kuzynka i jest u niej kolezanka-rozmawiamy o kaszkach-piszę jeden raport,wychodzę od kuzynki,spotykam sąsiadkę-rozmawiamy-piszę drugi raport tego dnia.
Po południu wychodze na spacer spotykam koleżankę-opowiadam o kaszkach i mam już trzeci raport jednego dnia

teraz chyba dobrze wyjaśniłam?przynajmniej takie jest moje rozumowanie

nie wiem czy do konca jest tak jak mowisz, wtedy w raporcie nie byloby oopcji z iloma osobami rozmwialas bo trzeba by bylo skladac jeden raport do jednej rozmowy

dziękuje :)

jeden raport=jedna rozmowa(nawet jeśli w tej rozmowie uczestniczyło kilka osób
jeśli miałaś np.kilka spotkań i kilka razy rozmawiałaś w ciągu jednego dnia,wtedy i raportów będzie kilka

Babki mam pytanie, to moja pierwsza kampania, internet mi trochę zamula i nie mam jak obejrzeć tej instrukcji do raportowania.

Kliknęłam na raport z rozmowy i to jest raport do jednej rozmowy? czyli zaznaczam jedną osobę z którą rozmawiałam? jedną próbkę dałam i tak dalej? czy odnosi się on do wszystkich przeprowadzonych rozmów? i zaznaczam że np rozmawiałam z 5 osobami itd.?

Czy ten raport to można kilka razy wypełniać bo w różnych miejscach rozmawiałam z różnymi osobami, czy jak to wygląda??

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

alergolog swissmed lub luxmed (15 odpowiedzi)

Dziewczyny mozecie polecić lekarza z ww placowek.

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...