ENDOKRYNOLOG GINEKOLOG GDAŃSK PRYWATNIE

Witam, szukam NAJLEPSZEGO endo-gin w Gdańsku, może być też Sopot czy Gdynia, byle by był najlepszy. Długo wertowałam najróżniejsze fora, zaczynam walkę z PCOS i zależy mi na tym, żebym nie traciła cennego czasu na wizyty takie jak dotąd, na krótko opisując nie najlepszych lekarzy. Z góry dziękuję za pomoc, jeszcze raz zaznaczam, zależy mi na profesjonalnym podejściu do mojego problemu.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ENDOKRYNOLOG GINEKOLOG GDAŃSK PRYWATNIE

dr.wojciech śliwiński przyjmuje w gamecie w gdyni :)

dr Dariusz Wydra, Madison, IIIp, gabinet nr 70,-jak już pisałam, jest rewelacyjny

dr T.Skweres, GAMETA Gdynia - warto!

Dzięki za odpowiedzi, a możecie napisać coś więcej o tych lekarzach?
Jeszcze raz zaznaczam że nie zależy mi na tym, żeby "głaskał mnie po główce" i mówił dobre słowo, zależy mi na konkretach.
Więc byłabym wdzięczna gdybyście jeszcze napisały, czy długo chodzicie do wskazanych dr , czy wam pomogli w leczeniu czy po prostu chodzicie z "bieżącymi" sprawami?
Bardzo mi zależy więc ze zdenerwowania mogę źle składać zdania, z góry przepraszam.

ja mam 1 wizyte za soba u dr Skweresa....zlecil troche badan, mimo ze idąc do niego mialam z 5 badan plus usg, teraz zlecil kolejne 8 badan.

ogolnie by sie leczyc w gamecie trzeba miec sporo kasy bo te badania to chore kwoty do tego monitoringi cyklu i wizyty..............sumy robia sie kosmiczne. niestety

wpisz sobie w Google : Dariusz Wydra ...i wszystko jasne
zbada dokładnie, zleci dodatkowe badania, sympatyczny, konsekwentny, znakomity fachowiec...ordynator

zapomniałam się podpisać
Ewa

Inne tematy z forum

kolezanki z nerwica poszukiwane:) (672 odpowiedzi)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje...

Gastroenterolog -prosze o informacje (7 odpowiedzi)

a chciałabym się dowiedzieć czy ktoś leczy się u Pani dr Joanny Graczyk ,czy jest to polecany...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (411 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...