bardzo dobrze wspominam (1) fajni wykładowcy, świetna miejscówka! Ceny jak wszędzie, wyposażenie też... Henry polecam ze względu na wykładowców , atmosferę i położenie (1) Jestem absolwentem ESW na kierunku BW , to były fajnie 3 lata. Świetni... akahoshi Opinia studenta III roku (1) Jestem bardzo zadowolony, że wybrałem tą uczelnię. Gdyby cofnąć czas, bez... student_III_roku
Opinia studenta III roku (1) Jestem bardzo zadowolony, że wybrałem tą uczelnię. Gdyby cofnąć czas, bez... student_III_roku student - opinia (1) super szkoła, widać bardzo pozytywne zmiany. W najmniejszym stopniu nie jest... student Liga :-) (1) Szkoła jak najbardziej ok. Wykładowcy ok. Wyposażenie ok. Cena ok. Blisko... Claudio Gentile NIE POLECAM (2) Szkoła ma bardzo dobrych wykładowców, tylko że zarządzanie nią sprawia... Studentka NIE POLECAM (1) Obiecują dużo w rzeczywistości nie ma nic! Po prostu. Właścicielowi chodzi... Meg ESW - bardzo dobra szkoła wyższa (1) Jako studentka pierwszego roku Turystyki i Rekreacji polecam wszystki studia... Studentka ESW zdzierają z kasy (2) Zmiana właściciela doprowadziła do dodatkowych kosztów ponoszonych przez... KAM Polecam (3) Zdecydowanie polecam. Jestem na I roku i wiem że to był dobry wybór. Poza... Miron Adi - opinia (1) Poznałem tu wielu świetnych znajomych. Panuje bardzo przyjemna atmosfera.... Adi Karolina - opinia (2) Faktycznie przez chwilę było źle bo poprzedni właściciel się nie przykładał... Karolina Dusia - opinia (1) Studiuje na II roku Turystykę i Hotelarstwo. Jestem bardzo zadowolona z... Dusia