specalista pierwsza klasa (1) fachowiec godny polecenia zna sie na rzeczy, znajduje konkretna przyczyne... karol accord FACHOWIEC! (1) Profesjonalizm, Wiedza, fachowość, szybkosc wykonywanych napraw, przystępne... bubuu29 naprawde polecam mechanika (1) Polecam Pana Michała, podejscie do sprawy profesjonalnie do kazego auta... bastek accord
POLECAM!!! (1) Niepozornie wyglądający mały zakład. Obydwaj panowie bardzo mili. Cały czas... Opel Astra 1.6 Naprawdę godni polecenia !!! (1) Bardzo profesjonalny zakład. Sympatyczna, fachowa obsługa. Zarówno Pan Michał... Aga SUPER (1) Właściwie powinnam odradzać, bo każdy, kto pozna ten warsztat a właściwie... Małgorzata POLECAM (1) solidna i fachowa pomoc polecam każdemu,kto szuka dobrego fachowca DAREK Wszystko w jak najlepszym porządku (1) Kontakt do Pana Michała otrzymałem od znajomego. Za pierwszym razem gdy... Andrzej Najlepsza mechanika samochodowa (1) Solidna i fachowa pomoc, naprawdę godna polecenia. żmija Super profesjonalista (1) SUPER MECHANIK, szybko i profesjonalnie wykonywane naprawy,przystepne ceny,... Patryk Polecam każdemu! (1) Zachęcona zamieszczonymi opiniami na temat warsztatu Pana Michała... Gosia zajączkowa foczka (1) Samochód padł mi nieoczekiwanie w drugi dzień świat. Z pewną taką... JM Super (1) Jak najbardziej zasłużony pozytywnie wystawiony komentarz. Z początku pewne... pieto Na razie wszystko ok. (1) Do tej pory zmieniałem mechaników jak przysłowiowe rękawiczki. Byli albo... Marcin Toyota, Nissan i inne (1) Jestem stałym klientem od 5 lat. O tym, że jestem zadowolony świadczą fakty:... artur Wschodząca gwiazda warsztatów samochodowych Trójmiasta. (1) Ukryty w zakamarkach ulicy Elbląskiej warsztat, w którego murach cudów... Piotr FACHOWIEC GODNY POLECENIA (1) POLECAM WSZYTKIM TEN MALY WARSZTACIK FACET JEST NAPRAWDE DOBRY W TYM CO ROBI... AUDI A6 1,8T 2000R dobra naprawa (1) szybka i dobra naprawa dobre podejście do klienta POLECAM :) Maja Polecam !!! (1) Ten warsztat polecam każdemu, chociaż na pierwszy rzut oka wygląda , że jego... Dominik naprawdę z czystym sumieniem polecam! (1) było od ręki, szybko, fachowo i w wesołej atmosferze :) auto chodzi jak nowe basia