Pranie wykładzin. (1) Kolejny raz korzystam z usług firmy i bardzo sobie cenię jakość usług i... Krzysztof Polecam (1) Serdecznie polecam usługi firmy EcoClean. Profesjonalne podejście do pracy.... Ania Polecam (1) Skorzystałam z usług firmy EcoClean już dwa razy i na pewno nie ostatni. Sofy... Kasia
Zadowolona klientka z usług firmy EcoClean (1) Ponownie skorzystałam z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Dywany i... Małgorzta Polecam (1) Zdecydowanie polecam,szybko i profesjonalnie .Dywany prawie suche.Nawet... Justyna czyszczenie i ozonowanie (1) Zdecydowanie polecam. Za jednym zamachem, już po raz drugi wyczyszczono... michał Polecam :) (1) Korzystałam z usług tej firmy już drugi raz i z czystym sumieniem polecam.... Marta polecam!!! (1) Przesympatyczny Pan, robota wykonana profesjonalnie! Zero fuszerki! Bardzo... Tomasz mega czystość (1) wszystko zostało świetnie wyprane, pan który czyścił meble był bardzo miły,... Ola polecam super wykonana usługa (1) Polecam firme - usługa wykonana solidnie dokładnie ceny przystepne na pewno... marzena Polecam szczególnie tym, którzy mają psy. (1) Dywan jest świeży i jasny, taki jaki kupiłem. Polecam Michał Szybko, sprawnie i dokładnie (1) Jak w tytule - szkoda że tak niewiele firm dba o klienta tak jak EcoClean.... Michał szybko, tanio, wygodnie (1) usługa wykonana jak wyżej z należytą starannością, w pokoju pachnie... hskozian Czyszczenie kanap z alkantary (1) Profesjonalne podejście do klienta, praktyczna wiedza na temat czyszczenia... Karolina super (1) Wynajmowałam turystom mieszkanie,po sezonie wyglądało jak po wojnie. Plamy po... Maria z Sopotu Małgorzata - opinia (1) Pan Marek czyścił u mnie tapicerkę samochodową. Wszelkie zabrudzenia zostały... Małgorzata Polecam! (1) Bardzo dobra dostępność. Świetna jakość wykonania. Sympatyczna, miła obsługa.... Dorota