Fantastyczna opieka, szczerze polecam (1) nasz Olo kolejny miesiąc uczęszcza do placówki na Zaspie, jesteśmy bardzo... Justyna Udało nam się dostać miejsce! (1) Bardzo się cieszę. Czekaliśmy na miejsce specjalnie w maluszku i od dwóch... Anarta Rewelacyjne miejsce (1) Bardzo podoba mi się kontakt z opiekunkami. Zawsze można podejść podpytać się... Alina Przerębska
Żłobek na medal (1) Rewelacyjne miejsce! Czysto, miło, podgląd z kamer dla rodziców. Koleżanki... Elena Pełna kontrola i bezpieczeństwo (1) Kiedy szukaliśmy z żoną żłobka dla Jasia zwiedziliśmy chyba 6 placówek z... Grzegorz Habryn czułość , troska ale i wychowanie (1) Jest to moja subiektywna ocena ale jest jak najbardziej obiektywna . Żłobek w... anka Bardzo dobra (1) Iwo chodził do Żłobka Maluszek odkąd skończył 6 miesięcy do 3 lat. W zasadzie... Monika Pujszo Dziękujemy (2) Nasza przygoda ze żłobkiem Maluszek nie trwała długo bo tylko cztery... Mama Romka MALUSZEK - odpowiednie miejsce (1) Dziecko to nasz największy skarb. To dzięki nim się uśmiechamy i mamy... zadowolona mama Dziękujemy za opiekę i zdecydowanie polecamy innym rodzicom! (2) Maluszek jest stosunkowo młodym żłobkiem. Wojtek trafił tu w wieku 6... Rodzice Wojtka Dziękujemy! (2) Jesteśmy wdzięczni za trud włożony w opiekę nad naszym synem - od... Rodzice Stasia Nie ma lepszego miejsca dla naszego Maleństwa (2) Myślę, że moje dziecko jest najlepszym dowodem na to, że warto oddać tutaj... Mama Natalki Tatiana - opinia (2) Chcialam napisac pare slow o zlobku Maluszek. Moim zdaniem-jest NAJLEPSZY... Tatiana Cudowne miejsce dla dziecka (1) Jakże się dziś cieszę, że nie udało mi się znaleźć odpowiedniej niani bo... Mama Marty Polecam ten żłobek (1) Opieka jest bardzo dobra. Ceny sa faktycznie wysokie ale ilość... Ania Piotrowska Polecam (1) Moja córcia nie chce wychodzić ze żłobka i to jest najlepsza opinia , którą... mama zlobek na + (1) Dziwie sie Panstwu... Oczywiscie, ze najlatwiej jest negowac wszystko i... A.M GORĄCO POLECAMY!!! (1) Szanowni Rodzice, nasza córeczka chodzi do tego żłobka od kiedy skończyła 8... Szczęśliwi rodzice GORĄCO POLECAM (2) Rewelacyjne miejsce dla najmłodszych. Opiekunki absolutnie oddane dzieciakom.... Małgorzata Ułanowska Rodzice - opinia (1) Oglądaliśmy wiele żłobków - bezapelacyjnie nasz wybór padł właśnie na... Rodzice