Pan Dawid i jego ekipa stawiali mi dom w Sierakowicach. Nie była to też pierwsza lepsza ekipa, którą postanowiłem wybrać. Najpierw obejrzałem jego inne budowy (chyba nawet tą o której pisze Pan/Pani "MM" wyżej). I mogę powiedzieć, że nie było u mnie problemów z rozpychanymi szalunkami, ponieważ widać że zainwestował trochę pieniędzy w sprzęt i narzędzia (u mnie miał zaciski do szalunków i nic nie porozpychało).
Ławy fundamentowe i ściany fundamentowe wykonane solidnie i co najważniejsze prosto.
Jak Panowie wzięli się za mury to poszło im błyskawicznie chociaż murowali z ciężkiej silki. Ściany murowane są prosto i schludnie.
Dach wykonany również fachowo. (I mnie również namówili na wyrzeźbienie krokwi i wygląda to extra. Sąsiedzi zazdroszczą).
"Uczciwość, zaradność, pracowitość, pomysłowość - tego p. Dawidowi nie można odmówić. Stara się on wszystko ogarniać, dokształca się" Pozwoliłem sobie skopiować to zdanie od mojego poprzednika ponieważ zgadzam się z tym w 100 procentach
Mogę pochwalić Pana Dawida rownież za bardzo dobry kontakt (telefony odbierał zawsze, na maile też odpisywał zawsze). Widać że chłopak się stara.
Wybrałem tę Firmę głównie na to że wycenili mi projekt o 5 tys zł taniej niż inne firmy.
I z ręką na sercu mogę polecić tę firmę każdemu.
W razie jakichkolwiek pytań chętnie udzielę pomocy.
Pan Dawid powiedział że zdjęcia z mojej budowy wstawi na swoją strone (
http://www.perfektdom.eu więc czekamy.
Zapraszam do oglądania mojej budowy w realu.
Pozdrawiam.