Ekspert Finansowy

Kredyty i pożyczki

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 20/U3

Ewelina Szymańska - opinia (1) Z całego serca polecam usługi Pana Mariana Śliwowskiego️ Świetny kontakt,... Ewelina Szymańska Agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Marianem Sliwowskim. Pan Marian pomógł... Agnieszka Izabela - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić eksperta, jakim jest Pan Marian. Jako osoba... Izabela
Filip - opinia (1) Trafiliśmy do pana Mariana przypadkiem, bo z reklamy na Facebooku. Wybór... Filip Katarzyna - opinia (1) Pan Marian pomógł nam uzyskać kredyt hipoteczny. Wyszukał najkorzystniejsze... Katarzyna Wiktor - opinia (1) Współpraca z Panem Marianem była samą przyjemnością :) Dzieki swojej... Wiktor Barbara Guzińska - opinia (1) Pan Marian pomógł nam uzyskać kredyt na dobrych warunkach pomimo ,,... Barbara Guzińska Janusz - opinia (1) Już drugi raz skorzystałem z usług P. Mariana Śliwowskiego i jak poprzednio... Janusz Tomasz Łuka - opinia (1) Witam wszystkich. Do Pana Mariana trafiłem przypadkowo przez Facebooka. Pan... Tomasz Łuka ŁB - opinia (1) Na współpracę z Panem Marianem zdecydowaliśmy się na podstawie polecenia i... ŁB Patrycja - opinia (1) Bardzo pomocny człowiek i cały czas w kontakcie ;) Patrycja Alicja - opinia (1) Bardzo polecam Pana Marian, gdyby nie on nie dopielibyśmy kredytu do końca.... Alicja Julita - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z p.Marianem- ogromna wiedza i doświadczenie. Na... Julita Szymon - opinia (1) Profesjonalne podejście, duża wiedza i umiejętność przystępnego wyjaśnienia... Szymon Szymon Boborycki - opinia (1) Miałem tą przyjemność współpracować z Panem Marianem. Szczególną cechą jaka... Szymon Boborycki Wojciech - opinia (1) Dzień dobry, My również skorzystaliśmy z usług Pana Mariana dzięki poleceniu... Wojciech Sylwia Łukasz - opinia (1) Współpraca z p. Marianem Śliwowskim to czysta przyjemność. Szuka... Sylwia Łukasz Sylwia Borowiecka - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam współpracę z p. Marianem. Niezwykle dokładny,... Sylwia Borowiecka Wacław - opinia (1) Jestem absolutnie zachwycony zarówno tempem, jak i łatwością przechodzenia... Wacław Ewa - opinia - opinia (1) Bardzo polecam usługi Pana Mariana! Pan Marian pomógł mi uzyskać kredyt na... Ewa - opinia