Ekspert Finansowy

Kredyty i pożyczki

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 20/U3

Marta Ostrowska - opinia (1) Szczerze polecam Pana Mariana , gdyż cenie sobie szczerość i pełen... Marta Ostrowska Kamil - opinia (1) Polecam, każdemu kto ceni swój czas i chce mieć większość formalności z... Kamil Karola - opinia (1) Uzyskanie przez nas kredytu nie było łatwe, Pan Marian dołożył wszelkich... Karola
Bogusia - opinia (1) Nieoceniona pomoc w przejściu całego procesu kredytowego, wraz z wypełnianiem... Bogusia Aleksandra - opinia (1) Pan Marian to profesjonalista. Znamy się wiele lat, korzystałam z wiedzy i... Aleksandra Karol - opinia (1) Mogę z całą pewnością polecić Pana Mariana. Pomógł przejść cały proces oraz... Karol Justyna - opinia (1) Doradca finansowy w pełni godny zaufania i pełen profesjonalizmu. Pan Marian... Justyna Karolina - opinia (1) Polecam serdecznie Pana Mariana . Braliśmy ostatnio kredyt, szybko i sprawnie... Karolina Marcin - opinia (1) Sprawna i mega pomocna obsługa. Wszystko co można załatwione online,... Marcin Mateusz - opinia (1) Świetny fachowiec, godny polecenia. Od początku do końca, krok po kroku... Mateusz Karina - opinia (1) Pan Marian to świetny fachowiec! Kolejny produkt - kolejny sukces! Miło,... Karina Dawid - opinia (1) Znalazłem Pana Mariana na facebooku. Wydawało mi się to podejrzane, te... Dawid Arkadiusz T - opinia (1) Pełen profesjonalizm oraz indywidualne podejście do klienta, polecam! Arkadiusz T Martyna Labuszewska - opinia (1) Dziekujemy wraz z mężem Panie Marianie za pomoc w uzyskaniu kredytu... Martyna Labuszewska Katarzyna - opinia (1) Pełen profesjonalizm, szybkość reakcji, fachowa wiedza, doświadczenie... Katarzyna Kasia - opinia (2) Myślałam, że w czasie pandemii nie mam szans na kredyt hipoteczny. Teraz... Kasia Jakub Ciołek - opinia (2) Doradca finansowy w pełni godny zaufania. Pan Marian pomógł nam przejść przez... Jakub Ciołek Magdalena - opinia (2) Trafiłam do Pana Mariana Śliwowskiego zachęcona pozytywnymi opiniami na... Magdalena Sylwia i Marek - opinia (2) Decydując się na zakup mieszkania na kredyt nie zdawaliśmy sobie sprawy jak... Sylwia i Marek Wojciech - opinia (2) Zaangażowanie, profesjonalizm,umiejętność przekazywania informacji - To co... Wojciech