El - Greco

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdynia, al. marsz. Józefa Piłsudskiego 1

wesand - opinia (9) Jedno wielkie hamstwo,tylko polak potrafi wpaść na taki pomysł ,po spacerze z... wesand Jest spoko (1) Jadłem tam ostatnio taką słodką miodową kulkę na deser. Nie pamiętam jak się... Joszko Pozytywna restauracja (1) Jakiś czas temu wstąpiliśmy tam z mężem na obiad. Obiad był pyszny, stąd też... Wiki
Pyszne jedzenie (1) Polecam tą restaurację wszystkim, którzy lubią dobrze zjesc. Dania sa duze i... Hanicek Dobre jadło (1) Jeden z ciekawszych lokali w Gdyni. Na pewno duży plus za jakość potraw.... Raffik smacznie i ładnie (2) Podobał mi się wystrój i obsługa, a jedzenie pychotka. Polecam wszystkim... Papryczka Niebo w gębie! (1) Kilka razy byliśmy już w Grecji i uwielbiamy ich kuchnię. Dlatego... Limonka Rzeczywiscie z obsluga tam byl zawsze problem (1) Znam to miejsce od kilku lat,przestalam chodzic bo z jedzeniem cos sie... Nin Najgorsza restauracja w miesćie! (1) Byliśmy wczoraj z żoną w tej restauracji uczcić naszą drugą rocznicę ślubu.... Klient Byłam raz i chyba nie wrócę... (1) ...było to dość dawno i nie wiem jak teraz ale wtedy menu było całkiem... Alicja NIE POLECAM NIKOMU (1) BYŁEM W TOWARZYSTWIE ZNAJOMYCH - 6 OSÓB , ZUPĘ DOSTAŁEM JEDNOCZEŚNIE Z DRUGIM... ROMAN Nie polecam ! (2) Brak menu dla dzieci. Ceny zabójcze za tak mikre dania, mężczyzna nie ma co... M Zawód (1) Po raz kolejny odwiedziłem El Greco. Zawsze robię to w towarzystwie... Andrzej Porażka (1) Obsługa niezbyt sympatyczna, w knajpie czuć mocno zapach kuchni (do... anti SŁABY STEK. (1) KLIMAT SPECYFICZNY, NAWIĄZUJĄCY DO GRECJI. OBSŁUGA MIŁA I UCZYNNA. JA... ANDRZEJ Z SOPOTU polecam (1) Jedzenie bardzo smaczne, obsługa też bez zarzutu, klimatyczna muzyka. Ceny... finta bardzo smacznie (1) polecam z czystym sumieniem Michał W. NIE POLECAM (1) Do resturacji trafilismy przypadkowo po spacerze bulwarem, nie zrobiła ta... mario Hanka (1) Rezerwowałam wcześniej na imprezę z okazji 50 lecia ślubu Rodziców .Było... Hanka Zaskakująco pysznie i przyjemnie! (1) Ukłony dla szefa kuchni!!! Za sałatkę z arbuza podaną z fetą i... Ariel