W końcu rozwiązanie mojego problemu (1) Serwisant z eldomu podszedł profesjonalnie do mojej zepsutej zmywarki gdzie... Robert polecam (1) Miła, sprawna dość obsługa. To co chciałam to załatwiłam. klientka Obsługa klientów (1) Omijajcie z daleka, jeśli nie chcecie się zdenerwować. Zaczynają od 100zł za... Adam
Co to za serwis (1) Pani przyjmująca zgłoszenia bardzo nieuprzejma,agresywna.Nie potrafi udzielić... jamos Stanowczo odradzam (1) Firma wyjątkowo nieprofesjonalna. Brak informacji o konieczności poniesienia... Gdynianin serwis???? (1) w dniu 14.05.2014r. (czwartek) dałem do naprawy golarkę Braun do odpłatnej... wojtek o co chodzi??? (1) Merytoryczna wiedza? to pojęcie obce obsłudze... A ceny części... razy 10 w... kowal Zepsuli mój odkurzacz (1) Po dwukrotnej samodzielnej naprawie zwijacza w odkurzaczu Zelmer Meteor 2,... krecik (...) (1) Chciałam zgłosić kuchenkę po gwarancji u nich,gdy usłyszałam ze termin... Agata Profesjonalizm na poziomie Republiki bananowej.... (1) Dwie wizyty pseudo mechanika do awarii prawdopodobnie programatora pralki... adam50 Tragedia do potegi (1) oddałam na gwarancji lodowke hot pointa poniewaz ze zbiorniczka z tylu... sylwia Bardzo profesjonalnie (1) Korzystałam z usług firmy Eldom, bo zepsuła mi się pralka. Najpierw wizyta... Katarzyna