Marta - opinia (1) nawet całkiem sympatycznie, chociaż jedzenie bez polotu. No i cena piwa w... Marta numer 1 w trojmieście (2) Na wstępie chciałbym zaznaczyć iż wielokrotnie korzystałem wraz z moją... Pan Karol uwaga!!!!!!!!!!!!!!! (1) klient krajowy czyli Polak lekceważony przez barmana- gorsze drinki bez... Joanna
kuchnia w restauracji Elephant (1) Będąc gośćmi w słoneczne popołudnie zamowilysmy zupę cebulowa,a otrzymałysmy... Izka z Sopotu pizza rewelacyjna (2) Pizza w elephancie lepsza niż we włoszech! Zakochałem się w pizzy i w... msc Serdecznie polecam! (2) Bardzo polecam to miejsce! Przemiła obsługa i przyjemny wystrój. Pizza... Dominika obsługa fortepianu, bo nie można tej osoby nazwać muzykiem... (1) Mam prośbę do właścicieli obiektu, czy do "obsługi" fortepianu moglibyście... HR polecam, zwłaszcza maliny zapiekane (1) Wszystkim bardzo polecam to miejsce! Baaaaaaaaardzo miła obsługa, pyszne... monika świetny (1) Obsługa wspaniała (wbrew pozorom nie jest łatwo trafić na tak pomocnych,... A. POLECEM! (1) miły klimat! super obsługa! młody przystojny kucharz i pyszny łosoś:)... beata EKSTRA (1) Lokal zdecydowanie godny polecenia. Niezły klimat, obsługa fantastyczna. Z... agal świetna obsługa (1) Szanowni Państwo, byłem wczoraj w klubie. Jestem oczarowany. Dawno nie... kontestator Szczerze polecam (1) W restauracji tej zrobiłam chrzciny. Muszę przyznać, iż byłam bardzo mile... Agata Marszałek BLOND KARZEŁ DO ZWOLNIENIA!!! (1) Najbardziej bezczelna i chamska obsługa z jaką miałam styczność!... Zdegustowana Naprawdę polecam - Warto ! (2) Jestem turystką, zwiedzając gdańską starówkę zgłodniałam, postanowiłam coś... Irena mega przyjeeeemność! (1) Zwykłe spotkanie z przyjaciółmi okazało się na prawdę miło spędzonym... blueberrypie Kapitalnie! (1) Wpadłyśmy tam z koleżankami przez przypadek, jednak nie zawiodlysmy się.... Sara Bardzo fajne miejsce Ale.. (1) Bardzo fajne miejsce ale czekac na sushi 45 minut to przesada. Zrobienie... k. bella - opinia (1) Bardzo miło można zarówno spędzić czas ze znajomymi na wieczornych... bella bardzo, bardzo, bardzo fajne miejsce (2) tak jak w tytule. bywam tam dosc czesto i jest to moje ulubione miejsce do... atrakcyjnykazimierz