klub spoko (2) Klub bardzo fajny, tak jak i muzyka. Bawiłam się świetnie ale było by jeszcze... Imprezowiczka Na nowo ! (1) Dobry wieczór ! W ostatnią sobotę miałam okazję zagościć do klubu Elita.... Monia No proszę jakie zmiany :) (1) Witam Miałam okazje bawić się w klubie elita w piątek 13nastego. Widzę ze... Paulina
Fantastyczna atmosfera (1) Chodzę do tego clubu od pewnego czasu z wielką przyjemnoscią.Obsługa tego... Naahku ŻAL!!! (1) brud syf nie miła obsługa nie polecam (...) drogo smierdząco MAGDA Flejtuchy (1) fleje i brudasy, nie było jak celtic. nie chodźcie tam, nie warto. drożyzna. miczar oby tak dalej! (1) Klub ogólnie ok. Bardzo dobry klimat zarówno od strony wizualnej jak i... karolina Spoko lokal (1) Jest to chyba najlepsza dyskoteka w Gdańsku... Knajpa ma swoj klimat,Obsługa... Nieznana Bravo!!!! (1) Na wstępie chciałbym pogratulowac zmian jakie zaszły w lokalu począwszy od... Marek SUPER:) (2) Naprawdę klub na poziomie , muzyka , wystrój , obsługa , klimat i ceny na 6... Atomówka spoko lokal (1) Lokal jak najbardziej do polecenia. W porównaniu ze starym Celticem,... koleś Super Lokal (1) Super muzyka, fajny lokal, dobre piwo i smaczne drinki. Ogólnie miły i... Seba Mega (1) Mega impreza!! Fajny klimat, dobra muza - czego chcieć więcej? Artur Rewelacja!!! (1) Knajpa super! Klimat rewelacyjny! Komentarz poniżej to jakaś kpina. Wiele... Ja skandal ! (1) Wiele twarzy to była knajpa z klimatem, a ta Elita to remiza dla typowych... rak totalna zenada (1) jakis koles chodzi z petem lekcewarzac zakaz, muzyka nie wiadomo co i to za... abc ocena na plus (1) fajna, zróżnicowana muza, fajny układ sali, piątka dla DJ'a :) (sam grałem 12... Michał Polecam (1) Klimatycznie urządzone wnętrza, nowocześnie, wygodnie, muzyka dla każdego,... Sylwia Zmiana godna polecenia (1) Klub naprawdę odmieniony. Wygląd bardziej nowoczesny i ekskluzywny. Impreza... Monika Ja piernicze te opinie to taka KSIĄŻKA SKARG I ZAŻALEŃ. Sfrustrowany uprzejmie doniesie, właściciel i obsługa siebie pochwali. (1) Ja piernicze te opinie to taka KSIĄŻKA SKARG I ZAŻALEŃ. Sfrustrowany... llo