Zdałem za pierwszym razem! (1) Polecam tą szkołę. Wysoki poziom nauczania, konkurencyjne ceny. Zdałem za... Adam " Elka School'' (2) Egzamin na kategorie B udało mi się zdać szczęśliwie za drugim podejściem. To... Martyna Polecam serdecznie! (2) Wszystkim jeszcze niezdecydowanym szczerze polecam tę szkolę jazdy. Pierwszym... Gośka
Polecam (1) Polecam Prezes Najlepsza szkoła jazdy (2) Moim instruktorem jazdy był Pan Tomek osoba bardzo ciepła i wyrozumiała a... Karolina B. Polecam! (2) Baardzo dziękuję panu Marcinowi za świtne przygotowanie! Kilka dni temu... Hania POLECAM!!! (2) POLECAM!!! Witam 07.04.2011r zdałem prawo jazdy na kat.C,ogólnie jestem... Rafal Ruszel POLECAM PRAWDZIWYCH PROFESJONALISTOW - NIE BAJKOPISARZY!!! (2) Witam.Kilka dni temu zdalem egzamin na prawo jazdy kat.C za pierwszym... BARTEK Robert Białkowski (2) Dzień dobry nazywam Się Robert Białkowski jestem zadowolony że mogłem uczyć... Robert Białkowski Szczerze polecem - nie będziecie żałować :) (2) Po 14 latach od skończonego pierwszego szkolenia w innym OSK, gdzie... Rafał Elka School = pełen profesjonalizm ;) (2) Jeszcze do wczoraj nie wierzyłem, że mnie się uda. Tylko dzięki... Stanisław Gorąco Polecam (2) Elka school jest świetna. Dziekuje Panu Piotrowi za cierpliwosc do mnie i za... Filip polecam :) (2) Serdecznie polecam wszystkim Elke School :) moim instruktorem był Pan Tomek,... Asia Świetnie!! (2) W maju zr. 30 szybkich i efektywnych godzin jazdy, W kwietniu tylko 5 co po... Sebastian Kraus Gorąco polecam !!! (2) Rewelacyjna szkoła, pełen profesjonalizm. Trzy lata temu zdawałem kat. B... Łukasz Oczywiście zdane :) (2) Egzamin na prawo jazdy kat. C zdany za pierwszym razem. Podziękowania dla... Artur R. z Gdyni Polecam i dziękuję:) (2) Witam! Egzamin zdałam, a to wszystko dzięki świetnie wykładanej teorii... Agnieszka POLECAM (2) WITAM, Ci którzy staneli przed dylematem jaką szkołę jazdy wybrać na kat. C... MARCIN G. Polecam :) (2) Jak najbardziej polecam tą szkołę nauki jazdy, a w szczególności instruktora... Kinga REWELACJA! (2) Szczerze polecam wszystkim tę Szkołę - gdyby wszystkie firmy w naszym kraju... Lola