Podziękowania :) (2) Jak dla mnie szkoła na szóstkę:) Po pierwsze przemiła i zawsze pomocna Pani w... Magda Jestem bardzo zadowolona! Gorąco polecam! kat.B (2) Świetna szkoła!!! Profesjonalna, czasowo bardzo elastyczna(teoria jak i... Agata Rewelacyjna szkoła (2) Polecam wszystkim!!! Świetna obsługa i wspaniała atmosfera, zajęcia... Gosia
Polecam, bardzo dobra szkoła !! (2) Wczoraj zdałem kategorie B :). Zdałem za drugim razem (pierwszy raz to mój... Michał POLECAM (2) Wybrałem tę szkołę, ponieważ miałem blisko na wykłady z teori i kierowałem... Marcin DZIĘKUJĘ :) (2) Wybór tej szkoły okazał się strzałem w dziesiątkę !! Teoria prowadzona przez... Marta B. Zdane za pierwszym razem! Podziękowanie dla p. Tomka! (2) Szkoła gwarantuje naprawdę pełen profesjonalizm. Przygotowanie do egzaminu na... Agata Najlepsi w Trójmieście...Elka (2) Po 30 godz. praktyki w innym ośrodku (...) nie umiałem zrobić rękawa na placu... Witek.B Sopot Polecam :) (2) Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę nauki jazdy. Teoria prowadzona... Emilia godna polecenia (1) Polecam wszyskim ELKA SCHOOL a wszczegulnosci jazdy z p. Andrzejem , miła i... rafalb1986 Polecam! (2) Elka School to naprawdę dobra szkoła nauki jazdy. Świetna atmosfera i... K. opinia (2) Szkoła na wysokim poziomie. Instruktorzy Adam i Marcin poprzez swoją... Agnieszka od Adama Bardzo pozytywnie (1) Zdecydowanie polecam Jest to szkoła godna polecenia, profesjonalni i przede... Ewelina ZDECYDOWANIE Polecam ELKA SCHOOL!!! (2) Jestem bardzo zadowolony z tego, że zdecydowałem się na naukę jazdy w ELKA... Piotr Gospodarczyk Kurs i instruktorzy (2) Elka School jest jedną z najlepszych szkół jazdy. Ceny przystępne, wykłady... Daria P. POLECAM (2) Bardzo mili instruktorzy (lekcje miałam aż z trzema - p. Marcinem, Adamem... Zuzia kat. C+E (2) Polecam "Elkę" Po kursie w innej Gdańskiej szkole jazdy i trzy krotnym nie... Arek najlepsza :) (1) Dzisiaj podeszłam do egzaminu na prawo jazdy kat. B. Zdałam za pierwszym... Karolek bardzo pozytywnie (2) Szkolenie bylo na wysokim poziomie, prowadzone bardzo przystepnie; nie da nie... Krzesimir bardzo polecam :) (2) Do Elka school trafiłam po namowach koleżanki, która z pewnością dobrze mi... Natalia