Zdałam! (2) Polecam tą szkołę, pełen profesjonalizm. Po skończonym kursie wykupiłam... Marta POLECAM! (2) Wykłady prowadzone w sposób ciekawy i naprawdę warto na nie chodzić, wiele... Krzysiek Bardzoo dziekuje. :) (1) Przed rozpoczęciem kursu nie potrafiłem jeździć , byłem po prostu zielony ;... Szymon L.
Dziękuje!!!! (2) Chciałabym podziękować mojemu instruktorowi Tomkowi, za... joanna s Super (1) POLECAM! Robilem kurs na kat. C i C+E. Pomimo tego ze studiowalem w Gdyni z... Amw Trud uwięczony sukcesem:-) (2) Polecam wszystkim którzy chcą się nauczyć jeździć a nie tylko zdać egzamin!!... Ania Jestem na TAK (2) Zdecydowanie mogę polecić Elkę school wszystkim którzy chcą zdać egzamin i... Mateusz ZDAŁEM :)) (2) Wybrałem Elka School dzięki pozytywnym opiniom i... nie zawiodłem się! Miło,... ANDRZEJ wszystko ok (2) Zdałem za drugim razem bo na pierwszym podejściu nie zatrzymałem się na... Marek polecam (1) Warto wybrać elke, bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście. Polecam... kierowca Zdecydowanie POLECAM (2) Nauczał mnie Pan Andrzej K. Po prostu świetnie. Mądre nauczanie, bez stresu (... Jan Papiński NAJLEPSZA SZKOŁA!!!!!!! (2) Witam.Polecam szkołe tym którzy chcą sie nauczyc jezdzic.Przedewszystkim w... Magda R Beata - opinia (2) Witam, Dziś rano zdałam egzamin na prawo jazdy, bardzo dziękuję swojemu... Beata Bardzo pozytywnie! (2) Bardzo solidna szkola. Najwyzszy poziom obslugi, bezproblemowe dopasowanie... Wojtek Średnio (1) Nie wiem jak jest w innych szkołach, ale ja mam pewne zastrzeżenia. Wykłady... M. Świetna szkoła (2) Polecam gorąco elka school to najlepsza szkoła pod słońcem. Zdałam za drugim... Natalia 6 godzin jazd prawko zdane za pierwszym razem (2) Kurs ukończyłem 5 lat temu w Gdyni i nie podchodziłem od tego czasu ani razu... Romek Kategoria B (2) pozdrowienia dla Pana Adama, który cierpliwie zapoznawał mnie z tajnikami... zadowolona najlepsza szkoła (1) zgadzam się z poprzednimi opiniami - świetna szkoła, profesjonalne podejscie... Asia SUPER SZKOŁA (2) Zdałam za pierwszym razem , bardzo polecam tę szkołę jazdy , a zwłaszcza... Grażyna