zdałam za pierwszym razem (2) dziś miałam egzamin - zdałam za pierwszym razem. Było trochę nerwów ;), ale... Anna S ELKA w Gdańsku - pierwszorzędna szkoła (2) Zminimalizowana "nuda" wykładów - dzięki Panu Wojtkowi. Udogodnienia dla osób... N.S. "Elka" :) Pan Adam!! (2) Witam! Polecam tą szkołę wszystkim osobom chcącym zacząć kurs. Zajęcia... Arleta
Łukasz - opinia (1) Wszystko jak najlepiej. Wykłady treściwe i dobrze prowadzone. Chodząc na dwie... Łukasz Cel osiągnięty - w pierwszym podejściu :) (2) Zajęcia w porządku, na teorii dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy o... Robert Konkrecik:) (2) Wykłady prowadzone w sposób profesjonalny, ciekawy i angażujący, odnoszące... Kasia Magdalena Krauze - opinia (2) Profesjonalny OSK, Zdałam dopiero za 3 razem ale to tylko dlatego że stres... Magdalena Krauze Marta - opinia (1) Gorąco polecam tą szkołę. Nauczą jeździć każdego ;) Wysoki poziom,... Marta dobry wybór (2) Polecam tą szkółkę. Mimo że nie zdałem za pierwszym razem(głupie własne... Jaca POLECAM! (2) Gorąco polecam wszystkim, którzy zaczynają już wątpic w swoje umiejętności za... Martyna polecam (2) jestem bardzo zadowolona, zarówno z wykładów - treściwe, przeprowadzone były... Wiktoria zdane ! :) (2) zdałam za drugim razem, niestety za pierwszym wymusiłam pierwszeństwo ..... Natalia Kwiatkowska Polecam (2) Kurs teoretyczny prowadzony w sposób przystępny, z dużą dbałością o... Bogusława POLECAM!!! Najlepszy instruktor PAN MARCIN!!!! (2) Witam, wczoraj zdałam prawo jazdy kat B:) drugie podejście zero błędów!!! To... Gosia " Elka school " - najlepszy OSK ! (2) Polecam "Elkę" gdyż jest to szkoła na najwyższym poziomie. Jestem bardzo... Joasia Jacek S. - opinia (1) Krotko i zwiezle - pelen profesjonalizm w przyjaznej atmosferze. Szczerze,... Jacek S. Elka school !:) (2) Instruktorzy Elki school to najlepsi nauczyciele z możliwych, posiadający... Magda Wspaniały ośrodek! polecam! (2) Witam, właśnie zdałam egzamin na prawo jazdy kat.B za pierwszym razem.... Kasia R. polecam elkę (2) Do Elki trafiłam stosunkowo późno (za późno) ale lepiej późno niż wcale. Kurs... ania Normalnie brak słów (2) Właśnie wczoraj zdałem kat. C+E za pierwszym razem. Wcześniej zdawałem w tej... jaro