z własnej nieprzymuszonej woli (2) mogę śmiało powiedzieć, że bardzo miło wspominam zajęcia w tej szkole :D... Adddaaaa Panie Piotrze dziekuję :) (2) Zdałam za drugim razem i jest to zasługa Pana Piotra, który podczas nauki... Maja P Elka School POLECAM (2) Jeżel komus zależy na profesionalnym podejściu i miłej atmosferze zarówno na... Jacek
Profesjonalnie !!! (2) Zajęcia teoretyczne prowadzone w sposób zrozumiały a zarazem ciekawy.... Irena :) Kasia - opinia (2) Witam wszystkich zainteresowanych, oto moja mam nadzieję, bardzo obiektywna... Kasia Polecam (2) Do "Elki" trafiłam po pierwszym niezdanym egzaminie - kurs robiłam w innej... Danuta Maria Elegancko (2) Porostu klasyk Zdawałem na kategorie C oczywiście zdałem za pierwszym razem... Daro Polecam! (2) Bardzo fajna szkoła, zajęcia z teorii były ciekawie przeprowadzane. Jeśli... Leszek Polecam :) (2) Elka school cechuje się pełnym profesjonalizmem na każdym etapie- począwszy... Marta Polecam! (1) Skończyłem już naukę w Elce, i jestem ze swojego wyboru bardzo zadowolony.... Filip Wielewski Profesjonalna szkoła (2) Naprawdę godna polecenia szkoła. Wykłady prowadzone są w ciekawy i zrozumiały... Michał Szkoła godna polecenia (2) Wykłady są prowadzone w ciekawy i przystępny sposób. Wszystko jest dokładnie... Piotr Szkoła godna polecenia :) (2) Wykłady były prowadzone w sposób jasny i tak, że każdy wszystko spokojnie... Ania Polecam (2) Kurs przebiegł bardzo sprawnie i bezproblemowo. Lekcje jazdy z Panem Marcinem... Paweł Kopaczyński POLECAM!! (1) fajna i przyjazna atmosfera, dobrzy instruktorzy, przyjazni dla kursanta.... grzesiek Polecam wszystkim (1) Bardzo dobra szkoła. Szczególna zasługa się Panu Piotrowi. Na zajęciach nie... Dominik Polecam (2) Jestem szczęśliwą posiadaczką plastikowego dokumentu ułatwiającego życie :)... Lucyna D. Kolejny kierowca na drogach :) (2) Polecam ośrodek Elka School w Gdańsku. Zdałem prawo jazdy za drugim razem,... Radek Super szkółka!!! (1) Bardzo polecam" Elke School"!! Egzamin zdany za pierwszym podejściem,... sogorek Polecam!!! (1) Profesjonalne podejście do szkolenia teoretycznego i praktycznego, które... Mariusz