Pełen profesjonalizm (2) Gorąco polecam szczególnie Pana Piotra :) Uczy bardzo dokładnie, spokojnie i... Ewelina Gralla Kat.C i już wkrótce C+E (2) Witam wszystkim. Chciałem zrobić sobie prawo jazdy na kategorie C i C+E tylko... jaro Kat C (2) Po kursie na kat. B, w ośrodku Elki w Gdyni, przy wyborze ośrodka na kat. C... Karol Hajduk
Asia - opinia (2) Goraco polecam tą szkołę! Ogólnie panuje mila atmosfera, w biurze mozna... Asia Podziękowanie (2) Chciałbym serdecznie podziękowac instruktorowi Wojtkowi za profesjonalizm w... Krzysztof O. Oczywiście polecam! (2) Polecam wszystkim, którzy chcą nauczyć się jeździć. Mówię to z perspektywy... Ania Elka School (2) Bardzo Polecam Szkole! Malo kiedy sie zdarza ze nie ma sie do czego... Bartek Elka School - polecam (2) Dzisiaj zdałam egzamin na prawo jazdy kat. B - ZA PIERWSZYM RAZEM. Przed... Małgorzata Zabłocka Polecam (2) Zdobycie prawa jazdy to inwestycja. Swoje pieniądze i czas zainwestowałam w... Agnieszka opinia (2) Gorąco polecam ten ośrodek! Miła atmosfera, interesujące wykłady . Cieszę... Kinga najlepszy prezent na święta :))) (2) lepszego prezentu na święta nie mogłam sobie wymarzyć! właśnie minęły 3 dni... Natalia POLECAM KAT. C i C+E!!! (1) CO PRAWDA KURS ROBILEM NIESTETY W INNYM OSRODKU I PRZEZ TO NIE MOGLEM ZDAC... AREK REWELACJA BEZ 2 ZDAŃ! (2) Właśnie jestem świeżo po egzaminie. Byłam pewna, że za 1szym razem za Chiny... Ewa Zdałam za 1 razem :) (2) Wczoraj przekonałam się że jednak da się zdać za pierwszym razem :) a... Angelika Kat.c+e (2) Mega super szkola!!!polecam wszystkim !!super nauczyciele!!!zostałem... Rafał Artur Kat 'E" (2) Witam wszystkich polecam bardzo ośrodek szkoleniowy E.Sch. dużo się nauczyłem... Artur Hutyra ZDANE ZA 1 RAZEM :D (2) Witam chciałem pochwalić się zdania prawka kat. C+E za pierwszym razem:)... Tomek S Monika - opinia (2) Serdecznie polecam ten ośrodek. Większość moich znajomych którzy chodzą na... Monika Zdałem C+E dzisiaj! (2) Dzięki dla Wojtka i Gienka, zdałem dzisiaj C+E (C zdawałem w czerwcu). Zanim... Robert D KAT. C+E za pierwszym razem :))) (1) kat.C+E za pierwszym podejściem :) super szkoła godna polecenia wszystkim,... Artur